Eurosong 2018. – jesu li ovo voditeljice?

Podijeli na Facebook Twitter
escportugal.pt

Kada jedna zemlja pobijedi na Eurosongu po prvi put u svoje 53 godine nastupa, onda je razumljivo da velika većina glumaca i voditelja u zemlji se ponudi da vodi naredno izdanje. Iako bi službeno imena voditelja Eurosonga 2018. trebali saznati u ponedjeljak 8. siječnja, neki portugalski mediji već su objavili tko će (možda) voditi 63. Eurosong, a među njima je i jedna holivudska zvijezda!

Prema pisanju portala Impala.pt, jednog od najpouzdanijih portala u Portugalu, Eurosong 2018. će imati četiri voditeljice (za sve one koji su se žalili na manjak žena na Eurosongu 2017.). To su redom: Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela i Sílvia Alberto (poredano kao na naslovnoj slici ove vijesti). Zasad nije poznato kako će ove četiri voditeljice biti raspoređene (tri za natjecanje, jedna za blue carpet ili jedan par za polufinala i drugi par za finale), no činjenica jest da je RTP uspio dovući zvijezdu jedne od najgledanijih američkih serija. Naime, ako redovito gledate našu Domu TV, onda ste u više navrata mogli naletiti na seriju NCIS: Los Angeles, u kojem Daniela Ruah glumi agenticu Kensi Blye.

Catarina Furtado Sílvia Alberto imaju bogato iskustvo vođenja različitih RTP-ovih emisija, a 45-godišnja Furtado, inače voditeljica portugalskog The Voicea, nedavno je produžila ugovor. Ovaj voditeljski par je u ožujku 2017. vodio finale portugalskog izbora Festival da Cançao, u kojem je Salvador Sobral odnio pobjedu.

I na kraju nam ostaje Filomena Cautela, koja je tijekom snimanja novogodišnje emisije RTP-a dala naslutiti da ćemo i nju vidjeti u nekoj funkciji u svibnju. Inače, u svibnju prošle godine RTP ju je odabrao da pročita glasove portugalskog žirija (23:52 u donjem videu).

Komentara 5

  1. Filomena mi je nešto posebno interesantna, a i ove ostale su mi ok. U startu bolje od onih iz Ukrajine sa vrućim krompirom u ustima.

  2. Suzy* ne Lucy 😂
    Eh toliko je zaboravljiva da joj ni ime ne pamtim

  3. Nadam se da će dobro voditi
    Sretan sam što Lucy nije na ovoj listi jer su fanovi nju očekivali zbog toga što je flopala u 2014

Odgovori