Eurosong 2019.: Prijenos prvog polufinala s mnogo problema

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Thomas Hanses

Prijenos prvog polufinala Eurosonga 2019. u nekim zemljama nije protekao bez problema. Naime, u čak pet zemalja gledatelji su putem Twittera javili da im je ili nestao zvuk ili nije bilo slike.

Gledatelji u Nizozemskoj i Sjevernoj Makedoniji putem društvenih mreža su pisali kako tijekom duljeg vremenskog intervala nije moglo čuti komentatora. U Njemačkoj na neko vrijeme nije bilo čak ni slike, dok se britanska televizija BBC odmah nakon proglašenja finalista odjavila i kasnije ispričavala zbog tehničkih problema. S druge strane, gledatelji u Francuskoj morali su se suočiti s problemima sa zvukom tijekom belgijskog i portugalskog nastupa.

Podsjetimo, slični problemi su bili i na Eurosongu 2011. godine u Düsseldorfu.

Komentara 6

  1. Islandski nastup je bio pun lagova. Da li slučajno ili možda namjerno kako bi privukli pozornost na sebe, ne znam.

  2. @escfan I ja sam primijetio da je na tom mjestu i na još jednom, ne sjećam se više točno kojem, odrezalo Duška prije nego je dovršio rečenicu. Iako ne mogu reći da me je to imalo zasmetalo s obzirom da mi je Duškov način komentiranja baš suhoparan i štreberski.

  3. Ako se ne varam, mislim da je i kod nas bilo problema. Taman prije nastupa Australije Duško je krenuo reći nešto u smislu “Kate Miller-Heidke, Zero Gravity za Australiju” i čim je rekao “Ka” prekinuo mu se ton kao da je bio izbačen iz etera.

Odgovori