Eurosong 2020.: NPO opet ide u obilazak

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: holidaysuites.be

Čini se kako je i dalje tijesna utrka između MaastrichtaRotterdama za domaćinstvo Eurosonga 2020. Naime, kako piše portal RTL Boulevard, nizozemska televizija NPO odlučila je zakazati dodatne posjete prije donošenja konačne odluke.

Ovog tjedna u njihovom sjedištu u Hilversumu, predstavnici NPO-a susreli su se s predstavnicima kandidature gradova, a novi posjeti bit će vezani uz produkcijske, tehničke i logističke detalje.

– Vodili smo dobre razgovore ovaj tjedan. Idući krug razgovora i posjeta će biti zbog logistike produkcije. Nećemo javno objaviti kad će se dogoditi ove posjete. Ovo je ozbiljna i kompetitivna utrka i neće iznositi više detalja do konačne odluke – izjavio je glasnogovornik NPO-a.

Puno sličnosti i razlika

– Ima puno sličnosti između Rotterdama i Maastrichta, no i puno različitosti. Imamo dvije opcije koje su dobro uparene – izjavio je izvršni producent događanja Sietse Bakker.

– Hoće li ovo biti priča o Rotterdamu kao mladom, živom i hip gradu? Sa svojom lukom i raznolikošću svoje populacije? Ili će to biti priča o Maastrichtu kao gradu smještenom u srcu Europe, s blizinom Belgije i Njemačke, podesno situiran na razmeđi triju zemalja sa svojim Ugovorom o Europi? Stoga imamo dvije lijepe priče, no ovdje moramo odabrati samo jednu – nadodao je Bakker.

Službena odluka o datumima i domaćinu bit će poznata u kolovozu.

Koji grad preferirate kao domaćina Eurosonga 2020.?

Loading ... Loading ...

Komentara 6

  1. @hirscher1 Ma hoce da naprave sto veci hajp i neizvjesnost iako ce Roterdam sigurno pobijediti. Iskreno u pocetku mi je bilo interesantno, ali su stvarno smorili😪

Odgovori