Eurosong.hr Zajednica: Pridružite se našoj društvenoj mreži

Podijeli na Facebook Twitter

Prije nekoliko dana smo vam predstavili članak dobrodošlice na osvježenu Vašu Eurosong destinaciju koju smo vam poklonili za vjernost u ovih 10 godina koliko je iza nas. Najveći novitet koji smo predstavili je Zajednica. Kako bi stranicu učinili što interaktivnijom, uveli smo mogućnost registriranja korisnika. Iz tog razloga smo vam dodatno htjeli pojasniti sadržaj i ulogu Zajednice kako bi nam se pridružili i stvorili pravu malu bazu regionalnih eurovizijskih obožavatelja.

Aktivnosti su najnovija događanja Zajednice. Provjerite sve aktivnosti svih članova ili samo svojih prijatelja na Tekućim novostima (News feed) i provjerite spominjanja (@, mentions) korisnika. Također, na ovom mjestu možete napisati status (Što ima novoga?) koji vide svi korisnici Zajednice. Na Tekućim novostima možete komentirati i favorizirati pojedine objave ili ih jednostavno maknuti.

Klikom na Ekipu, provjerite sve registrirane članove, pronađite onih sličnih mišljenja odlazeći na njihove profile i dodajte ih za prijatelje. Tu ujedno i provjerite koje ste korisnike dodali u svoj krug prijatelja.

Forum je sada uklopljen u registraciju na stranici. Iskoristite tu mogućnost i otvarajte teme, raspravljajte o aktualnim eurovizijskim događanjima ili se opustite uz različite igre i razgovore o nevezanim temama.

Registracijom na stranici otvarate vlastiti profil koji možete uređivati dodavanjem profilne slike i predstavljanjem sebe kroz popunjavanje ponuđenih profilnih grupa (Osobno i Eurosong i ja). Klikom na Aktivnosti u profilima provjerite vlastite aktivnosti na stranici, a na Notifikacijama je li Vam netko nešto komentirao, poslao zahtjev za prijateljstvo, spomenuo Vas ili direktno Vam poslao privatnu poruku. Tu su i gumbi za provjeravanje svoje grupe prijatelja, privatnih poruka i Foruma, a cijelo viđenje sebe u Zajednici uredite preko postavki.

Na početnoj stranici na dnu možete provjeriti koji su to korisnici bili na mreži u posljednje vrijeme. Prijavljivanjem možete komentirati članke, a izravno se svakom korisniku možete obraćati tako da napišete @ i u nastavku korisničko ime korisnika kojem se obraćate.

Registracijom na Eurosong.hr Zajednici možete komentirati članke, razmjenjivati mišljenja na Forumu te, nadamo se, stvoriti velika prijateljstva. Iskoristite mogućnosti koje vam donosimo i zajedno stvorimo regionalnu društvenu mrežu punu prijateljstva i tolerancije, baš ono što zagovara i sam festival koji svi toliko volimo i pratimo. Uživajte!

Komentara 2

  1. Registracije su tu ali su gospoda mahom LENJA. Ustvari svi su odvikli od ove stranice…trebaće vremena.Kako je ova sezona pomalo na izmaku , očekujte gužvu u postovima tek sledeće godine.

Odgovori