Eurovizijska zvijezda umjesto Victorie Beckham

Podijeli na Facebook Twitter
billboard.com

Saara Aalto, finska predstavnica na Eurosongu 2018., mogla bi postati peta članica grupe “Spice Girls” na nadolazećoj povratničkoj turneji. Prema pisanju britanskih medija, umjesto Victorie Beckham koja je jedina odbila sudjelovanje u turneji britanske pop senzacije s kraja 90-tih, druga članica, Mel C je Saari ponudila ulogu zamjene.

Rekle su mi kako su u potrazi za petom članicom. Kad su mi ponudili, pitala sam se: “Je li ovo istina?”. Preludo! – kaže oduševljena Saara koja je veliki fan popularnih spajsica još od malih nogu.

Prema njenim riječima, posao zamjenske Victorie neće biti težak s obzirom da je ona imala sporednu ulogu kad je u pitanje pjevanje.

Ipak, ponuda za suradnju s njima za Saaru ne dolazi kao grom iz vedra neba, s obzirom na to da već duže vrijeme surađuje s Geri Horner, autoricom nekih od najvećih hitova “Spice Girls”. Podsjetimo, dugoočekivana povratnička turneja “Reunion” najavljena je u proljeće prošle godine, a glavno pitanje od tad je tko će zamijeniti “partibrejkericu” Victoriu Beckham. Ako je vjerovati predstavnici Finske s Eurosonga 2018. ta je misterija okončana, a publika na unaprijed rasprodanoj turneji će upravo nju čuti kako pjeva Wannabe, Viva Forever, Become 1 i druge velike hitove.

Komentara 6

  1. 😂😂😂 Saara u Spice Girls, netko se opasno šali, 1. Travanj je tek za 2 i po mjeseca 🤣🤣 Saaru netko jako dobro gura u karijeri, ima ona izgleda jako dobar back up i ljude iza sebe

  2. Ta Saara me se nije ni malo dojmila. Općenito su njenu pjesmu dizali u nebesa, a i nije se nešto proslavila. Kako će se naći u sporednoj ulozi, vidjet ćemo.

Odgovori