Evo kako će izgledati pozornica Eurosonga 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: EBU/KAN

Čak šest puta je zadatak osmišljavanja i konstruiranja eurovizijske pozornice pripao iskusnom njemačkom scenskom dizajneru Florianu Wiederu koji je tu odgovornost, barem ako je suditi po danas objavljenim fotografijama, itekako opravdao. Naime, nakon što su prije nekoliko dana javnosti otkrili tek poneku skicu pozornice ovogodišnjeg Eurosonga, danas su Izraelci znatiželjnim fanovima poklonili još nekoliko.

U kratkom intervjuu za nacionalnu televiziju Izraela, Wieder je objasnio kako je i ovaj put želio da pozornica bude dio cjelokupne priče Eurosonga koji se ove godine održava pod geslom Dare to dream. Osim toga, cilj je bilo i osigurati maksimalnu funkcionalnost kako bi se sudionici Eurosonga u Tel Avivu na najbolji mogući način predstavili stotinama milijuna gledatelja koji će ih gledati u svibnju 2019. kad eurovizijski karavan stiže na Bliski istok.

Komentara 6

  1. A pazi ovoga s iluminatskim simbolima… Pa daj mi reci gdje su pa da se uclanim? 😂🤣😂🤣🤣🤣😂🤣
    .
    Pozornica izgleda brutalno, jako na tragu Stockholma 2016. a po najavi samog autora biti ce joj vrlo blizu po funkcionalnosti. Nedostatak je sto je mala ali vjerujem da se to na ekranima nece uopce primjetiti.

  2. svida mi se ovo sto se trokuti s krova mogu pomicati kao na drugoj slici, simpatican detalj. jedva cekam vidjet pozornicu u akciji

  3. Btw ne znam zašto je Ćeška ovako dobro pozicionirana na esc kladionicama 🤔

  4. Pozornica stvarno izgleda odlično, jedina mana joj je ta što je mala 🙁

Odgovori