Eye Cue dobitnici nagrade “Barbara Dex”

Podijeli na Facebook Twitter
Thomas Hanses, eurovision.tv

Tjedan dana nakon završetka Eurosonga 2018. doznali smo i tko će ove godine ponijeti, ne baš laskavu titulu najgore odjevenog u izboru fanova ovog natjecanja. Nagrada “Barbara Dex” koja već 21 godinu od zaborava čuva najlošije odjevne kombinacije Eurosonga, ove godine ide u ruke makedonskih predstavnika, grupe Eye Cue. Oni su u nimalo neizvjesnoj utrci odnijeli pobjedu, u najvećoj mjeri zbog odjevne kombinacije pjevačice grupe – Marije Ivanovske, a nije pomogao ni izbor košulje Bojana Trajkovskog.

Poredak u glasanju za nagradu “Barbara Dex” za 2018. izgleda ovako:

  1. Makedonija – Eye Cue
  2. Australija – Jessica Mauboy
  3. Belgija – Sennek
  4. Crna Gora – Vanja Radovanović
  5. Izrael – Netta

Ovo je drugi put da “Barbara Dex” nagrada ide u ruke makedonskom predstavniku. Prije 13 godina, u Kijevu, Martin Vučić je proglašen za najlošije odjevenog. Zanimljivo, u zadnje tri godine, dobitnici ove nagrade dolaze iz zemalja Bivše Jugoslavije. Prvo je 2016., “Barbara Dex” pripala hrvatskoj uzdanici Nini Kraljić, a godinu nakon toga crnogorskom predstavniku Slavku Kaleziću.

Komentara 8

  1. Još se sjećam njihovog nastupa.. odlično je počelo s onim rezuckanjem, a onda je postepeno postajalo sve gore i gore.. nakon što je Marija skinula onaj ružičasti pokrov, umalo da nisam poklopio laptop.. OMG!!! 😛 Pa zar izvođači nemaju nikakvu ulogu u odabiru odjeće ili su im pak začarali oči pa misle da je to što nose lijepo?? Lijepo je, ali nažalost lijepo za Barbara Dex nagradu.. Makedonci ga i ove godine upropastiše..

  2. Bila bi fora Barbaru Dex ponovno poslati na ESC. Vec se pokusala vratiti 2004. i 2006. cak se visoko i pozicionirala u Belgijskom finalu, jednom 3. drugi put 5. bila 🙂

  3. Def Australija trebala pobediti…. em grozna haljina em joj ne stoji. Makedonki je barem pristajao onaj uzas…

Odgovori