Eye Cue i “Lost and Found” za Makedoniju

Podijeli na Facebook Twitter
hybread.mk

Nakon što je natječaj za pjesme trajao točno dva tjedna, zaključno s 1. veljače, makedonska televizija MKTV objavila je tko će predstavljati Makedoniju na Eurosongu 2018. U Lisabon otputovat će grupa Eye Cue! 

Tročlana grupa koju čine Bojan Trajkovski (vokal i gitara), Ivo Mitkovski (bubnjevi) i Marija Ivanovska (vokal) u Portugal će ići s pjesmom naziva Lost and Found, za čiju glazbu i tekst je odgovoran Bojan Trajkovski, a za produkciju poznati makedonski producent Darko Dimitrov. Na natječaj, koji je trajao samo dva tjedna, pristigle su čak 382 pjesme, od čega je njih 12 ostalo u užem krugu. Naposlijetku, Lost and Found izabrala je komisija u sastavu Meri Popova (šefica eurovizijske delegacije), Karolina Petkovska (urednica zabavnog programa), Aleksandra Jovanovska (voditeljica i šefica pressa makedonske delegacije), Avni Qaili (urednik u MKTV-ovom kulturnom programu), Branka Kostić Marković (glazbena kritičarka), Andrijana Jovanovska (glazbena reporterska), Marko Mark (voditelj na MKTV-u, inače čitao makedonske glasove na Eurosongu u više navrata) i Antonio Dimitrevski (producent i urednik). Odluka o pjesmi za Eurosong 2018. donesena je jednoglasno.

Prema njihovim riječima, pjesma je modernog zvuka, impresivnog refrena i teksta, odlične i originalne vokalne izvedbe pjevača, koja zasigurno daje mogućnost kvalitetnoj izvedbi na Eurosongu i vrijedne prezentacije makedonske televizije i Makedonije na događanju koje organizira Europska radiotelevizijska unija.


Hoće li biti bolji od Jane Burčeske, saznat ćemo uskoro.

Komentara 7

  1. Moglo bi ovo bit dobro. Realno prošle godine su imali pjesmu koja je mogla u top 10 ali pogrešan izbor pjevačice i nastup su ih zeznuli.

  2. op, iz vedra neba informacija o Makedoncima… nadam se da će imati odličnu pjesmu kao prošle godine 🙂

  3. Dance Alone je bila naj pjesma prošle godine, meni je i nastup bio odličan. Najviše mi se sviđao onaj filter što su stavili na njezin mikrofon da zvuči ko i audio verzija 🙂 #JusticeForJana

  4. Bas imam neki osecaj da ce ovo biti odlicno… Radujem se i vec sad mi se cini da je miljama daleko od proslogodisnje udavače… 😊

  5. Prema opisu, na stranici makedonske televizije, ovo zvuči dobro. Nemam neka pretjerana očekivanja, ali moglo bi da iznenadi.

Odgovori