Eye Cue prodaju eurovizijski kostim na eBayju

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

U moru različitih stvari koje se prodaju na stranici eBay, jedna nam je stvar upala u oko. Naime, prošlogodišnji predstavnici Sjeverne Makedonije na Eurosongu Eye Cue preko eBayja prodaju kostim kojeg je pjevačica Marija Ivanovska nosila tijekom prvog dijela nastupa u Lisabonu. Kostim su dizajnirali makedonski dizajneri Milena Tanaskoska Alek Bimbiloski, donji dio je šivan oko 2000 sati, a nakon Eurosonga 2019. dobio je “hvalevrijednu” nagradu Barbara Dex za najgoru odjevnu kombinaciju te godine. Cijena samog kostima je 5000 američkih dolara, a još dodatnih 127 dolara iznosi međunarodna dostava. Oglas možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, u Lisabonu 2018. grupa Eye Cue je s pjesmom Lost and Found osvojila 18. mjesto u prvom polufinalu Eurosonga.

Komentara 7

  1. Donji dio šivan puna 83 sata? Ili, ako se radilo osam sati dnevno, 250 dana? Dajte molim vas, za to vrijeme naučio bih i ja dizajnirati, šivati, i štoveć, i napravio bih bolju stvar.
    .
    Apropo Makedonije, nadam se da im je ova godina bila prekretnica, i da nije samo bilo radi politike (dakako poslali su dobru stvar, no to su i prije imali). Nadam se da će se truditi slati kvalitetu te imati solidan nastup, u konačnici i plasman, i dalje.

Odgovori