Fource za Nizozemsku u Gruziji!

Podijeli na Facebook Twitter

Nizozemski žiri u sastavu  Sharon Doorson, Tim Douwsma i Kim-Lian van der Meij odlučili su u jučerašnjem finalu da će Nizozemsku na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu predstavljati boyband Fource! Nakon prošlogodišnjeg internog odabira, Nizozemci su se vratili svojem nacionalnom izboru Junior Songfestival, uz značajne promjene, poput činjenice da su natjecatelji izvodili isključivo cover pjesme, te da je ovaj tročlani žiri u potpunosti samostalno, bez glasova publike, odlučio o pobjedniku. Nakon dva polufinala, finala i superfinala, žiri je odlučio da će Nizozemsku prvi puta u povijesti Dječjeg Eurosonga predstavljati boyband.

Ovogodišnji Junior Songfestival je bio najmanje gledani nacionalni izbor te vrste ikada te nije ušao čak ni u TOP25 najgledanijih programa ove subote sa 209 000 gledatelja pred malim ekranima. Podsjetimo, 2015. je finale gledalo čak 366 000 gledatelja.

Fource će će pjesmu tek dobiti, a dok ona ne ugleda svijetlo dana, poslušajte kako zvuči hit kanadskog pjevača Shawn Mendesa There’s Nothing Holding Me Back u njihovoj izvedbi.

Komentara 1

Odgovori