Francuska: Veliki broj pjesama za 2017.

Podijeli na Facebook Twitter

Iako je vlasnik najvećeg komercijalnog hita Eurosonga 2016. Šveđanin Frans, čini se da je nekome drugom krenulo još bolje. Naime, francuski predstavnik Amir nedavno je osvojio dvije važne nagrade. Prva je MRV EMA nagrada za najboljeg francuskog izvođača u protekloj godini, te najbolja francuska pjesma i debitant godine na NRJ Music Award 2016 (francuski pandam Grammyju), a J’ai cherché je postala hit i u Kanadi. Stoga francuska televizija France 2 ima jako težak zadatak.

S jučerašnjim datumom završeno je razdoblje slanja pjesama France 2. Iako Francuzi nisu službeno objavili brojku pristiglih pjesama, neslužbeno se doznaje da je na natječaj pristiglo oko 300-tinjak pjesama. To je neznatno više nego za ovu godinu, a više informacija obećano je za kasnije razdoblje.

Sada je na redu žiri, koji će preslušati sve pristigle pjesme. Službena objava očekuje su u ožujku (osim ako se netko ne izlane, kao i ove godine). U međuvremenu, pogledajte kako J’ai cherché zvuči kad se troje djece natječe u kanadskoj verziji The Voice Kids.

Francuska 2017. – forum

Komentara 1

Odgovori