Franka objavila novu pjesmu “Kao ti i ja”

Podijeli na Facebook Twitter
Promo

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu Franka objavila je prije nekoliko minuta spot za novu pjesmu Kao ti i ja.

Autori nove pjesme su Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Singl su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, a radi se o nastavku sjajne suradnje, nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu Crazy.

Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice”, istaknula je Frankapovodom nove suradnje s ovom školom pjevanja.

Nova pjesma je svojevrstan nastavak na Frankinu izuzetnu uspješnu pjesmu S tobom, koja na YouTubeu trenutno broji preko četiri milijuna pregleda. Mlada pjevačica ne skriva ni oduševljenje novim spotom.

“Da samo znate koliko se veselim izlasku spota! Sunce i predivno more koje okružuje romantični otočić i svjetionik Sv. Ivan na pučini bili su predivna lokacija za ispričati priču o ljubavi”, priča Fanka i dodaje kako je “pjesma S tobom označila moj glazbeni povratak nakon duže pauze, Crazy ostvarenje sna iz djetinjstva o odlasku na Eurosong, a Kao ti i ja potvrđuje smjer kojim idemo. Prve reakcije publike su sjajne, što nam je veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma”,iskrena je pjevačica.

Podijelite s nama u komentarima kako vam se sviđa nova Frankina pjesma i spot.

Komentara 4

  1. Baš dobra pjesma za ljeto, i definitivno želim Franku na Eurosongu opet. Samo sljedeći put ići s boljom pjesmom (ne kažem da je Crazy loša pjesma, ali ne upada na prvu), i biti kreativniji oko scenskog nastupa .

  2. Super pjesma. Spot ugodan oku. Nadam se njenom povratku na eurosongu u narednim godinama.
    @blink Odakle informacija da je to pjesma koja im je bila u top 3?
    I to s publikom, ona ima sasvim dobru publiku i povezanost s njom.
    Ne postoji baš puno izvođača na našoj sceni koji su u njenim godinama i imaju publiku kao što to ima tipa Josipa Lisac. I rekao bih da broj pregleda zapravo u ovoj situaciji govori o uspjehu jer mnogi se slažu i kažu da je S tobom odlična pjesma. Ima toliko pregleda jer se Franka vratila i uz to je dobra pjesma. Nikakvi drugi faktori tu ne dolaze u obzir.

Odgovori