Franka otkrila koja je pjesma umalo zamijenila “Crazy”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Srećko Rundić

Prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu Franka Batelić gostovala je u popularnom televizijskom showu Dalibora Petka, gdje je otkrila mnoge zanimljivosti vezane uz svoje eurovizijsko iskustvo. Osim što je gledateljima otkrila koju je pjesmu uz Crazy razmatrala za nastup u Lisabonu, odgovorila je na pitanje planira li se jednom vratiti na eurovizijsku pozornicu i što bi poručila ovogodišnjem hrvatskom uzdaniku Roku Blaževiću.

“Tajno” kao Fallen

U prosincu prošle godine Franka je javnosti predstavila novu pjesmu Tajno, koja je, kako je otkrila, umalo zamijenila Crazy na Eurosongu u Lisabonu.

Razmišljali smo o pjesmi Tajno s kojom sam bila na Zagrebačkom festivalu. Tada je pjesma imala samo englesku verziju i zvala se Fallen, ali nam se Crazy ipak učinio kao bolja opcija rekla je Franka.

Unatoč neuspjehu, Franka priznaje kako joj je Eurosong ostao u pamćenju kao lijepo iskustvo i kako ne bi ništa mijenjala.

Jedino bih voljela da me publika odabrala – priznala je. Otkrila je i kako ne odbacuje mogućnost da se ponovno vrati na Eurosong kao hrvatska predstavnica. Ovogodišnjem hrvatskom predstavniku na Eurosongu u Tel Avivu Roku Blaževiću Franka je poručila da unatoč brojnim savjetima treba ostati svoj. Na pitanje planira li otići živjeti izvan Hrvatske, Franka odlučno odgovara kako takvi planovi ne postoje, budući da trenutno nema želju odseliti na duži period.

Nadamo se kako će se Franka možda jednom uistinu i vratiti na Eurosong, a do tada joj želimo puno sreće u daljnjoj karijeri.

Komentara 5

  1. Jako je loš savjet to da ostane svoj. Ako želiš uspjeh, moraš neprestano ispipavati bilo publike i šire javnosti jer su oni ti koji će ti potencijalno dati glasove.

  2. Omg nemoj me zezat! Ova pjesma mi je najviše ponavljana pjesma na Deezeru i Spotifyu sa njezinog albuma! 😀
    Baš šteta, ovo bi definitivno uspjelo visoko kao i Litva

  3. Mislio sam da je S Tobom bila u opticaju za Eurosong, sa tom pjesmom bi ostvarila odlican plasman. Crazy i jeste bila bolja opcija od ove

Odgovori