Franka otkrila svoju omiljenu eurovizijsku pjesmu svih vremena

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Šime Eškinja

Hrvatska predstavnica na 63. Eurosongu, Franka, još je jednom iznenadila i oduševila svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama. U još jednoj objavi, Franka je otkrila koja to eurovizijska pjesma ima posebno mjesto u njenom srcu, ali i  ponešto o svom skorašnjem nastupu u Lisabonu.

– Pjesma L’essenziale koju izvodi Marco Mengoni je moja omiljena eurovizijska pjesma, pjesma koja ima posebno mjesto u mom srcu i koja me uvijek vrati na pravi put – napisala je Franka na svom službenom Facebook profilu kojeg prati više od 53 tisuće ljudi.

– Sjećam se da smo, dok smo gledali njegov nastup, moj otac i ja bili oduševljeni i inspirirani Marcovom elegancijom i interpretacijom koja je istovremeno i hrabra, snažna i jednostavna. Tog trenutka sam znala – ako ikada stupim na pozornicu Eurosonga, to je način na koji želim da to bude – prisjetila se Franka te 2013. kada je Marco Mengoni u Švedskoj predstavljao Italiju i osvojio sedmo mjesto u konačnom poretku.

– Svaki put se naježim kada čujem ili sviram ovu pjesmu i jednostavno je nevjerovatno kako jedna pjesma može pokrenuti toliko emocija. To je stvarna snaga glazbe i razlog zašto volim ovo što radim. I sada, pet godina kasnije, tu sam. Znam da bi moj tata bio ponosan više nego što se to riječima može iskazati. Zato ću dati sve od sebe i uraditi to na naš način, onako kako smo uvijek sanjali – napisala je ovogodišnja eurovizijska uzdanica Hrvatske koja će svoju pjesmu Crazy izvesti pod rednim brojem 12 u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 2018.

Za kraj, Franka je u objavi označila nekadašnjeg talijanskog predstavnika, a svoje fanove počastila kratkom, akustičnom izvedbom pjesme L’essenziale koju vam i prenosimo s Facebook stranice hrvatske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu.

Komentara 15

 1. Cemu frka? To je moj licni komentar za dosadnu pesmu Crazy!
  Franku nisam licno prozvao, niti imam nameru! Komentarisao sam dosadnu pesmu Crazy i naravno da Franka treba jos puno da radi da bi stigla Marca. Nikakav hejter nisam, samo sam realan sto bi i navijaci Franke trebalo da budu! A sto se tice pobednika, pa to i ptice na grani znaju: Israel je to! Nije moj licni favorit, ja navijam za Deutschland, France, Belgium i Bulgariu.

 2. Franka se puno skriva zadnjih dana. Mora se malo aktivirati, živnuti.
  Hejtera će biti. Ne može svijet stati zbog toga 🙂
  Go Franka, go.
  (Meni ova pjesma nije nešt, al bitna je poruka <3)

 3. to je bila izjavila još na onom prvom intervjuu kod Turkija, kada su je u javnost izašli da nas ona predstavlja… tada je rekla da su joj najdraže L’essenziale, Euphoria i Molitva… potrefila je moja dva best of all time… ne mogu se nikako odlučiti između L’Essenziale i Euphorie… pa uglavnom dijele to prvo mjesto 🙂

 4. Ok ljudi koji k**** vi dobivate time što blatate Franku? Jeste vi klinci od 5 godina ili odrasli ljudi?
  Predivno je otpjevala, divna je ❤

 5. @franhobb stari moj, ni meni Franka nije najdraza osoba na svijetu, ali takvi komentari su bespotrebni i suvisni.
  Zadrzite barem malo dostojanstva dok komentirate druge osobe.

 6. @kostadin Eto baš ti znaš gdje će Franka završiti. Kad si već tako vidovit otkrij nam usput i pobjednika. 🙂
  @franhobb Mora da će ju jako pogodit nebitan komentar još nebitnije osobe.

  Pljuc na hejtere. Franka samo naprijed i sretno! ♥

Odgovori