Franka snima razglednicu u Talasnalu

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

I dok većina njezinih kolega trenutno pohađa predeurovizijske koncerte, hrvatska predstavnica Franka Batelić našla je nekoliko slobodnih dana kako bi snimila svoju razglednicu. Portugalska televizija RTP i Portugalska turistička zajednica za našu su predstavnicu odabrali pitoreskni grad Talasnal, koje će neke podsjetiti na “najmanji grad na svijetu” Hum. Detalji sinopsisa Frankine razglednice još nije poznat.

👋🏼🐱

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Instastory (printscreen)

Službene fotografije sa snimanja razglednice možete pogledati ispod.

Turneja s Bebekom

U proteklih nekoliko dana Franka je prezentirala nagrade na hrvatskoj glazbenoj dodjeli Porin, nastupala je na dodjeli Večernjakove ruže, i surađuje sa Željkom Bebekom na turneji.

Komentara 15

 1. Franki želim sreću i uspješno predstavljanje Hrvatske. Bit će teško, ali vjerujem da ona zna što radi i da priprema jedan moderan nastup koji će biti efektan. Dodatne kerefeke za pjesmu ne trebaju. Možda da završnu notu povisi za oktavu, ali dobro polako. Mislim da vizualno ovo mora biti jednako dobro.

 2. Ajme kaj ste smijesni s tim prepucavanjima… Nini da su samo htijeli platiti prikazivanje timelapsa na led ekranima nastup bi bio bogovski i ziher bi bili u top5 tog eurosonga. 😊

 3. Pridružujem se komentaru Manuelle. Naravno da i ja želim Franki svu sreću, i dalje se nadam da će prikazati na probama neke nove efekte i predstaviti pjesmu u malo jačem tonu-baš kao što je i Nina Kraljić poslušala čitatelje te TEK na probama prvi puta otpjevala pjesmu u drugačijem tonu-kraljevskom. U redu, službenog revampa ne treba biti-ali navijam za to da na probama prvi puta čujemo novi ,jači oblik pjesme Crazy baš kao što je i Nina Lighthouse preoblikovala iz jednolične, jednokotavne pjesme u jednu epsku pjesmu-s nažalost lošim nastupom. DA, mogli smo biti u top5. Da. Mogli.
  Franka-razmili o komentaru. 😀 Ne možemo apsolutno ništa izgubiti izmjenom pjesme. Ioanko nam je teško polufinale.
  Učini pjesmu specifičnijom i jačom-i to je prava formula za finale. “WOW efekt”

 4. slušam trenutno audio snimak Ligthousa i mislim se u sebi sa ovom smo pjesmom mogli gledati Eurosong u ZG. Nina je imala nekoliko gafova poput bolesti prije nastupa, loše koreografije i jako lošu atmosferu koju su napravili pojedini ljudi u Hrvatskoj! ŠTETA!
  Zbog toga puna podrška FRANKIIIIII
  Idemo samo jakooooooo!

Odgovori