Glazbeni videi za D mol i Ester

Podijeli na Facebook Twitter
Privatna arhiva

Sutra i preksutra u domaćinu ovogodišnjeg Eurosonga Tel Avivu održat će se sastanak šefova eurovizijskih delegacija. Povodom toga, šefovi delegacija dobit će uvid u ovogodišnju organizaciju, a moraju donijeti i završne verzije pjesama, biografije i službene fotografije natjecatelja. Dvije delegacije donijet će nove verzije svojih pjesama, a kako one zvuče, poslušajte u nastavku.


CRNA GORA


RUMUNJSKA

Komentara 14

 1. Crna Gora mi je skočila na 18. mjesto

  Rumunjsku sam počeo voliti jer mi je bila na početku guilty pleasure :eyes:

 2. Meni i dalje crnogorska pjesma i nije nesto, mada primjecujem i pozdravljam promjenu. E sad, Crnogorci se ove godine mogu izvuci i na simpatije: tri cure, tri decka, svi lijepi, zgodni, raspjevani, rasplesani… mogu na kontu toga dobiti koji bod vise pa se mozda i provuci u finale.

 3. Mislim da hrvatskoj pjesmi i ne treba revamp, jer mislim da problem ove pjesme nije muzika

 4. Odličan revamp za Crnogorce. Pjesma je sad barem slušljiva. Valjda će promijeniti i nastup sa nacionalnog finala.

 5. 100 posto ste sigurni da nece ici revamp nase pjesme? Bas katastrofa jer je nasa pjesma svima na zacelju.

 6. Meni je Crna Gora vrlo dobra ove godine ali vidim da ih ekipa redovito na svojim “my top .. so far” na you tubeu stavlja na zacelje. Mislim da u ovakvoj konkurenciji ove godine definitivno zaslužuju top 10.

 7. Meni se i dalje ne sviđa Crnogorska pjesma. Šteta što mi nećemo napraviti revamp svoje pjesme, jer je i više nego potreban.

 8. Crna Gora je odličnaaa, nova verzija, a posebno instrumentali dio (gusle) su digle pjesmu. 😛 Mislim da imaju šanse za finale. 🙂

  Rumunjska bi rebala i drugu godinu za redom ostat u polufinalu.

 9. Crnogorska pjesma sada dosta zvuci bolje i “svjezije”. Mislim da imaju fine sanse da prođu u finale, a i imaju dobrog mentora tako da bi stage isto trebao biti ok. Rumunjska pjesma ocekivano ziva dosada😴

 10. Crnogorci su napravili odličan revamp, pjesma je postala upečatljivija, sad imaju malo ozbiljnije šanse. Rumunjska mi je ok, ali stvarno ništa posebno. Da su poslali Lauru, bili bi mi u top 5, a možda bi tako bilo i na Eurosongu. Ovako je to samo pjesma koju bih mogla slušati onako, usput, na radiju i slično, ali ništa više od toga.

 11. Crna Gora: dobar revamp koji je i bio potreban da pjesma ne bude zadnja u polufinalu premda ne vjerujem da će proći u finale
  Rumunjska: i ovaj mi se revamp sviđa premda su mi oni zadnji tonovi malo parali uši

 12. Crna gora je zaslužila finale ove godine u ovoj slabijoj konkurenciji u prvom polufinalu. Da su u drugom ne bi imali prevelike šanse. Rumunjska mi je ništa posebno, ima puno boljih pjesama za finale iz drugog polufinala.

 13. Nova verzija crnogorske pjesme mi djeluje pomalo umjetno, kao da su zvukovi ovih gusli na silu ugurani u pjesmu, ali svejedno sviđa mi se, pjesma je dobila na atraktivnosti.
  Drago mi je što je međunarodni žiri zeznuo rumunjski televoting, ova pjesma je skroz solidna, meni bolja od kričanja curice Laure Bretan.

Odgovori