Gotova prva emisija “Eurovizije 2018”, pogledajte rezultate

Podijeli na Facebook Twitter

Prvom kvalifkacijskom emisijom danas je započeo dvoipolmjesečni litavski izbor “Eurovizijos” dainų konkurso nacionalinė atranka ili u daljnjem tekstu Eurovizija 2018. Prvih trinaestero natjecatelja natjecalo se u večerašnjoj emisiji, a osim što smo saznali da će 11. ožujka (inače Dan nezavisnosti Litve) biti održano finale i da će ove godine u natjecanju biti 47 natjecatelja, saznali smo i prve natjecatelje koji su se kvalifcirali u iduću fazu natjecanja. To su:

  • Benas Malakauskas – My Memories
  • Germantė Kinderytė – Turn It Up
  • Godo (Goda Sasnauskaitė) – Fire Fountain
  • Ieva Zasimauskaitė – When We’re Old
  • Lukas Norkūnas – Tegu
  • Milda Rasilaviciūtė – I Think About You

Idućeg tjedna nema emisije zbog obilježavanja 27. obljetnice napada sovjetske vojske na litavske prosvjednike za nezavisnost.

Komentara 4

  1. Ja kod njih nikad nemam favorita lol. Ovo je sve bezveze i bespotrebno i slažem se da bi mogli probati sa internim izborom. Osim maravno, ako ovo čudo nije gledano u Litvaniji, mada čisto sumnjam.

  2. Volio bih da Litva u buduće interno izabere jer kao što i komentar ispod mene kaže, njima se ovo ne isplati jer ionako ne prođu u finale. Bezveze troše toliko love da pripreme ta polufinala i na kraju izaberu prosječnu pjesmu samo zato što je publici dosadila fan favorite pjesma (kao što se dogodilo 2017).

  3. Je l’ se njima isplati ovoliko dugo održavati nacionalni izbor i da na kraju ne prođu u finale (kao prošle godine) ?? 😒😒

  4. Idućeg tjedna nema emisije, znači još duže će im sam izbor trajati ahahaha 😀 Šalu na stranu, evo u ponedjeljak SVT objavljuje redoslijed nastupanja na Melodifestivalenu, jedva čekam! 😀

Odgovori