Imri Ziv za Izrael u Kijevu

Podijeli na Facebook Twitter
ESCkaz

Prije nekoliko trenutaka završila je četvrta sezona izraelskog natjecanja talenata HaKokhav HaBa L’Eirovizion. Za razliku od prethodnih godina, ove godine su mahom prevladavali poznatiji pjevači koji su bili pozvani na audicije, a kao pobjednik izašao je Imri Ziv! Drugo mjesto pripalo je Diani Golbi, a treće Julieti.

No tko je večeras očekivao pjesmu, ostao je razočaran. Za razliku od prethodne godine, Imri Ziv će sa svojim timom raditi na pjesmi do početka ožujka, kada bi pjesma trebala biti objavljena.

Inače, ovo neće Imrijev prvi odlazak na Eurosong. Prethodne dvije godine Imri je nastupao kao prateći pjevač Nadavu Guedju i Hoviju Staru, a hoće li Doron Medalie i njemu biti autor pjesme, saznat ćemo uskoro. Dotad možete poslušati neke od njegovih prethodnih nastupa.

Izrael 2017. – forum

Komentara 6

  1. otkako im ovaj momak pjeva prateće na Eurosongu, Izrael se konačno počeo plasirati u finale. vjerujem da će im biti sretne ruke i u Kijevu. samo neka mu ne daju baladu. dajte nešto brže.

  2. Šteta što sinoć nisu objavili pjesmu za ESC, kao i prethodnih godina. Taman se ponadao. Inače nije loš, glasom me malo podsjeća na Grčku iz 2007. (Sarbel-Yassou Maria). Ne bi bilo loše da vidimo Izrael na tronu sa jednom dobrom pjesmom, bržom, u moru svih balada.

  3. Very hot boy!….harizma i prava tv osoba.50% je tu se zavrsen posao jos pesma da bude na nivou.I top 10 je tu za Israel.

  4. Odličan izbor, samo da ne zabrljaju s pjesmom! ”Rude boy” je fantastično odradio, ali vokalno je daleko iznad te pjesme. ”Because of you” odličan, ali imamo previše balada već sad. Nadam se da će biti nešto brže, sa puno ”stava”, a opet vokalno dosta zahtjevno da pokaže što može.

Odgovori