Izgubljeni i pronađeni: Marija i Bojan potvrdili ljubavnu vezu

Podijeli na Facebook Twitter
Photo: Eurosong.hr

Iako nisu uspjeli plasirati se u veliko finale ovogodišnjeg Eurosonga, Marija Ivanovska i Bojan Trajkovski iz makedonskog benda Eye Cue Lisabon će pamtiti samo po lijepom. Nakon što su natjecanje završili na samom začelju poretka, a ponijeli su i nimalo laskavu titulu “Barbara Dex” za najlošije odjevene sudionike Eurosonga, Marija i Bojan su utjehu pronašli na zajedničkom ljetovanju gdje se rodila – ljubav.

Ljubavna veza o kojoj se u eurovizijskim krugovima nagađalo od njihovog prvog pojavljivanja u Lisabonu svoju je potvrdu dočekala u emisiji “Exclusive” na makedonskoj TV 1 gdje je Bojan izjavio kako ljubav cvjeta unatrag nekoliko tjedana. Ovo je prvo pojavljivanje zaljubljenog para u nekoj televizijskoj emisiji od okončanja njihove eurovizijske priče u svibnju ove godine, a ovu ekskluzivnu vijest, prema njihovim riječima, znao je samo uži krug zajedničkih prijatelja.

eurovision.tv

Pored razgovora o njihovoj vezi, Bojan i Marija su se prisjetili Lisabona i Eurosonga 2018. Kako kaže Marija Ivanovska, nema nikakvih loših i ružnih sjećanja na Eurosong koji opisuje kao veliko iskustvo, dok je Bojan bio nešto kritičniji prema makedonskim medijima kazavši kako su se u tamošnjoj javnosti selektivno prenosile samo loši komentari i loše vijesti o njima dok je mnoštvo pozitivnih reakcija na pjesmu Lost And Found zaboravljeno. Voditeljicu je zanimalo kako se Marija nosila s iznimno lošim komentarima na odjevnu kombinaciju u kojoj se pojavila na eurovizijskoj sceni:

– Kad dobijate pozitivne komentare ovdje, onda sigurno radite nešto pogrešno. – izjavila je Marija.

Što je još ovaj simpatični par otkrio o svojoj vezi, karijeri i planovima za budućnost pogledajte u videu kojeg preuzimamo od kolega s TV 1.

Komentara 3

Odgovori