Izraelci će na razglednice potrošiti 1.2 milijuna eura

Podijeli na Facebook Twitter
secrettelaviv.com

Eurovizijske razglednice koje gledamo netom prije svakog nastupa na Eurosongu neizostavan su dio ovog natjecanja. U zadnjih nekoliko godina smo imali priliku da putem njih, ne samo upoznamo same izvođače, već i da naučimo ponešto o zemlji domaćinu i njenim znamenitostima. Upravo zato su organizatori Eurosonga 2019. svoj zadatak shvatili više nego ozbiljno, pa potraga za autorom razglednica sa Eurosonga u Tel Avivu već uveliko traje.

Natječaj je otvoren do 28. listopada, a osoba kojoj organizatori dodjele ovu obavezu bit će odgovorna za sve vezano uz razglednice – od ideje do konačne realizacije. Za sve to Izraelci će potrošiti 1.2 milijuna eura. Projekcija je to troškova snimanja razglednica za maksimalno 46 zemalja sudionica. Kako je već izvjesno da ćemo u Tel Avivu gledati nešto manje sudionika od tog broja, jasno je da će ovaj budžet biti sasvim dovoljan.

Inače, prije nego se krene u proces snimanja razglednica, organizatori će EBU-u poslati nekoliko pilot snimaka kako bi krovna eurovizijska organizacija imala uvid u planove Izraelaca, a nakon što EBU odobri planirano, snimanje će moći i službeno početi. Kako se najavljuje, snimanje razglednica bi trebalo biti organizirano između siječnja i ožujka naredne godine.

Pogledajte kako su izgledale razglednice u prethodnih nekoliko godina.

Komentara 1

Odgovori