Izravni finalisti Eurosonga 2019. – tko je imao najbolju drugu probu?

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

U prijepodnevnim satima, natjecatelji iz zemlje domaćina i zemalja skupine BIG5 isprobali su pozornicu Eurosonga 2019. po drugi put u tri dana. Putem različitih kanala (svojih eurovizijskih portala, YouTubea, Twittera i sl.), komentatori koji borave u press-centru opisali su kako izgledaju druge probe, a sada su stigli i isječci s proba:

I po posljednji put ove godine, želimo čuti Vaše mišljenje tko je od izravnih finalista imao najbolju probu. Imate pravo odabrati samo jednu zemlju od ponuđenih.

Najbolja druga proba izravnih finalista Eurosonga 2019.?

 • Izrael (5%)
 • Francuska (21%)
 • Španjolska (30%)
 • Italija (35%)
 • Ujedinjeno Kraljevstvo (5%)
 • Njemačka (3%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 13

 1. Italija mora pobijediti,vidjet cete bit ce to super kad publika krene pljeskati s njim.Volio bi da pobijedi i Azerbajdzan.Oni su nedavno pobijedili ,ali zasto ne bi i sad.
  Francuska-wowwwww bravvo la France.Ljudi mrze ovu pjesmu samo zato jer je on transvestit mada moram priznati da malo falsa .Ovo ide u top 5.
  Samo se nadam da ce Svedska izvisiti kod televotinga.

 2. Meni je ITA 👌👌👌
  Ovo je savrseno, mislim uz SWE i RUS borba za pobjedu 🙏🙏🙏

 3. Izrael- sviđa mi se ova svjetska atmosfera. Imam osjećaj kao da pjeva Fredie Mercury. Kod Kobija primjetim emocije u vokalnoj izvedbi, ali ne i na izrazima lica. Malo je ukočen. Svi koji su rekli da će Izrael biti 26. na tablici, razočarat će se. Ovo ide daleko prema vrhu.
  Francuska-Iako ne podnosim ovu pjesmu u audio verziji ili čak u live izvedbi na njhovom nacionalnom izboru ovdje se dade primjetiti da je Bilal zbilja u toj srži. Osjeća ono što pjeva i sviđa mi se njegova bliska interakcija s ovom djevojkom koja pleše. Kao da joj govori “Uz tebe sam, svi smo različiti, ali vrijedimo.” Ne mogu vjerovat da ovo govorim , al čak mi je Bilal sad postao i malo simpatičan jer ne osjećam više onu njegovu nametljivost u medijima.
  Španjolska- Jednostavno MORATE zaplesati kada ovo čujete. Prezarazno je. Nastup je rekao bih jednostavan, ali uspijeva prenijeti energiju. I osjećaji nisu umjetni. Osjeti se ta radost. Španjolska mora u top10.
  Italija-preukočen, kao da pjeva karaoke, ne osjetim nažalost emocije, iako pjesma ima jaku poruku. Vidi se da su pokušali napraviti neku koreografiju, ali sumnjam da će ovo biti pobjednik. Malo bole oči od pretjeranih izmjena kadrova. Do dana današnjeg meni ova pjesma je i dalje izvan top10.
  UK-Razočaran. Nacionalni nastup bio je miljama bolji. Problem Ujedninjenog Kraljevstva je nekarizmatični pjevač koji također-nema emociju. Iako mu je glas jedan od boljih ove godine, a ova pjesma ima veliki potncijal za visoka mjesta.
  Njemačka-Pjesma nije loša, ali potpuno pogrešni vokali ju pjevaju. Iritantno i uhoparajuće. Dobro su se obukle i hajde, kod njih osjeti se povezanost i priroda u pjevanju.
  ____________________________
  Obzirom na nastup (ali ne i pjesmu)
  1.IZRAEL
  2.ŠPANJ
  3.FRANC
  4.NJEM
  5.ITAL
  6.UK

 4. Španjolska ubjedljivo imala najbolju probu. Italija iskreno malo razocarala. Nisam svakako ocekivao neki woow nastup, ali nastup je stvarno mogao biti bolji. Bez obzira na to mislim da Italija pobjeđuje kod televotinga. Velika Britanija jako lijep nastup, a Izrael onako, nista posebno ali pjesma je stvarno lijepa. Francuska do neba precijenjena na kladionicama. Ja ne vidim nista toliko posebno u ovom nastupu. Sve je to divno i krasno, ali Hvala Ne. Njemacka jako lose, kadriranje uzasno

 5. Španjolska najbolja. Želim im top 5 rezultat.
  Italija i UK odlični. Top 10
  Izrael korektan, ali dosadan.
  Francuska i Njemačka grozni. Bottom 5

Odgovori