Izravno iz Lisabona: Laura Rizzotto i Eye Cue govorili za Eurosong.hr

Podijeli na Facebook Twitter
Andreas Putting / eurovision.tv

Eurosong u Lisabonu samo što nije počeo, a svakim danom eurovizijska euforija u glavnom portugalskom gradu je sve veća. Osjete to i izvođači koji između svakodnevnih, službenih i neslužbenih proba, pronalaze i vremena za svoje promidžbene aktivnosti i intervjue sa sve prisutnijim predstavnicima medija. Kao i uvijek Eurosong.hr je na mjestu događanja, u potrazi za najzanimljivijim detaljima i najboljim sugovornicima.

Predstavnica Latvije, lijepa, osebujna i zanimljiva Laura Rizzotto s bogatom međunarodnom glazbenom karijerom jedno je od najatraktivnijih imena na ovogodišnjem Eurosongu, a našem Bartolu Stopiću otkrila je sve o svojim glazbenim počecima, suradnji s poznatim imenima, ali i o planovima nakon Eurosonga. Osim toga, Laura je prokomentirala i pjesmu Crazy, moguću posjetu Hrvatskoj i još ponešto. O čemu smo još razgovarali s Laurom doznajte u intervjuu koji vam donosimo

Makedonski bend Eye Cue će pjesmom Lost And Found predstavljati svoju domovinu u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga. U pauzi između proba, razgovarali su s našom suradnicom Milkom Malezanovom koja je od Marije i Bojana doznala sve o prvim koracima ovog sastava, pripremama za Eurosong, te njihovim očekivanjima kada je plasman u pitanju.

U danima koji dolaze ekskluzivnih sadržaja iz epicentra eurovizijskih događaja će biti još i više, pa ne zaboravite pratiti naše društvene mreže (Facebook, Instagram), te blogove naših novinara Lune Janić, Bartola Stopića, i Bojana Petrovića.

Komentara 4

  1. Jako ste lijepo to izveli. Bartol je još uvijek simpatično nervozan pred kamerom, ali s vremenom će to bit sve bolje. Za prvi intervju ovakav i više nego odlično. Jako dobra i smislena pitanja postavljaš.

    Luna standardno dobra.

Odgovori