Izravno iz Lisabona: Pogledajte intervju Mikolasa Josefa za Eurosong.hr

Podijeli na Facebook Twitter
Andreas Putting / eurovision.tv

Jedan od favorita za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu je i predstavnik Češke – Mikolas Josef. Povreda leđa koja je u jednom trenutku prijetila i da ugrozi njegovo sudjelovanje u nastavku Eurosonga i dalje je jedna od top tema u Lisabonu, a interes medija za razgovor s Mikolasom još uvijek je velik.

No, ovaj simpatični Čeh pronašao je malo vremena u svom užurbanom dnevnom rasporedu za razgovor s našom novinarkom Lunom Janić. U hotelu u kojem odsjeda češka delegacija, Luna je od Mikolasa doznala da ljetuje u Hrvatskoj, da planira zauvijek preseliti “preko Bare”, kako će izgledati njegov nastup nakon povrede i još mnogo toga.

Što je sve Mikolas Josef otkrio u opuštenom i zabavnom razgovoru doznajte u videu.

Podsjetimo još jednom, ekipa portala Eurosong.hr u Lisabonu je sve brojnija. Zato ne propustite intervjue, ekskluzivne videe i fotografije iz Lisabona koje svakodnevno objavljujemo na profilima Eurosong.hr na društvenim mrežama, ali i na našem službenom YouTube kanalu.

Pratite i naše blogove sa svakodnevnim doživljajima iz Lisabona:

Luna Janić blog
Bartol Stopić blog
Bojan Petrović blog

Komentara 8

  1. Svaka čast Mikolasu na izdvojenom vremenu ,ali i Luni jer 15ak minuta nije mala stvar za intervju. 🙂

  2. Uf, Mikolas, Mikolas, malac mi je tak napet da bi ga pojeo za dorucak. Mmmmljac
    Sva sreca pa mi je decko irac pa nemre skuzit sta pisem, mir u kuci je siguran… 😂😂😂😂😂😂

  3. Jel netko zna što se to dešava sa trendovima? Prekjučer je prva Frankina proba bila prva u trendovima, jučer druga proba i sada opet prva. Nije to toliko ni čudno, nego je čudno kako to da druga proba uopće nije u trendovima, a jučer je bila prva.

Odgovori