Još jedna zemlja “prekrižila” Eurosong 2020.

Podijeli na Facebook Twitter
eurovision.tv

Eurosong u Nizozemskoj proteći će bez predstavnika Slovačke. Vijest koja nije iznenadila fanove potvrdila je novinarima jedne češke stranice Erika Rusnakova, glasnogovornica Radio-televizije Slovačke.

– RTVS neće sudjelovati na Eurosongu 2020. s obzirom da za to nema interesa među izvočima, sponzorima i gledateljima. – stoji u kratkoj izjavi.

Povratak Slovačke na Eurosong već dugo nije čak niti u razmatranju tako da je informacija kako njihovog predstavnika nećemo vidjeti u Nizozemskoj tek službena potvrda onog što smo praktično svi već znali.

Zadnji predstavnik Slovačke koji je zakoračio na eurovizijsku pozornicu je Max Jason Mai čija je priča završila ispadanjem u polufinalu.

Komentara 13

 1. Neeeeee, tako bi rado ponovno vidjeti tu krasnu zemlju na ESC-u. Imali su predobre pjesme 2010. i 2011.
  Kada pogledate listu najsiromašnijih zemalja Europe Slovačke uopće nema na njoj.

 2. Bio u Bratislavi nedavno, jako lijeo gradić.
  S druge strane, Slovačka na eurosongu…
  Hm dalje…

 3. @escfan Uz pretpostavku da će se do tad vratiti. Baš šteta za BiH. Imaju odlične pjevače, ali eto trpe zbog njihove televizije koja je u kaosu :/

 4. @precious I tu se slažem, pogotovo za karizmu, no jednostavno se bojim da bi joj se, u ovim godinama, ipak dogodio ”Blanche / Sennek moment”, odnosno totalna blokada kad bi stala pred onoliku pozornicu i još znajući da ju gleda 200 milijuna ljudi. Jer smo vidjeli i u onoj audiciji Supertalenta da je stalno gledala u pod i baš bila sramežljiva. Neka ona još malo skupi hrabrosti i onda nas sve oduševi negdje 2022. 😉

 5. Inace Dzejlin glas me dosta podsjeca na glas Laure Bretain iz Rumunije. Kada bi se takmicila vjerovatno bi isla sa pjesmom u tom fazonu (Dear Father)

 6. @escfan Da bas, kad god razmisljam o tome ko bi mogao predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu na um mi padaju samo dvije stvari,Ilma i Dzejla. Mada sam vise za Dzejlu 🙄

 7. @precious Posve se slažem, Adna ima nevjerojatan glas! Ali nju vidim na Eurosongu za 3 godine ili više, dok malo izgradi karijeru, dok je Ilma već donekle afirmirana izvođačica, snimila puno pjesama i mislim izdala album.

 8. Nekako ne vjerujem da ”nema interesa među izvođačima, sponzorima i gledateljima”. Pa pobogu da u Slovačkoj nema nijednog jedinog pjevača zainteresiranog za Eurosong je nestvarno…

Odgovori