Kada Saara Aalto objavljuje svoje pjesme?

Podijeli na Facebook Twitter
eurovision-addict.blogspot.com

Protekla dva mjeseca finska predstavnica na Eurosongu 2018. Saara Aalto putovala je različitim dijelovima Europe kako bi snimala pjesme za svoj nadolazeći album i, nama važnije, finski izbr za Eurosong Uuden Musiikin Kilpailu. Snimala je s različitim poznatim producentima (npr. supružnicima Deb), a sada je napokon odabrala tri pjesme koje će izvesti u dvorani Metro Areena 3. ožujka.

– Sve tri pjesme su sjajne i sve mogu pobijediti na Eurosongu, imaju snažne teme i pamtljivu melodiju, i mislim da će svatko moći pronaći svog favorita za 3. ožujka – izjavila je 30-godišnjakinja za YLE.

Kako bi stvoriti hype do samog natjecanja, pjesme će izaći tokom tri tjedna. Tako ćemo prvu pjesmu čuti 9. veljače, druga pjesma će izaći 16. veljače, a treća pjesma bit će objavljena 23. veljače. Zakazano vrijeme objave bit će 00:00 sati prema finskom vremenu, što odgovara 8., 15. i 22. veljače u 23:00 sati prema našem vremenu. Sve pjesme će izaći uz popratni videospot.

Show u ožujku vodit će Krista Siegfrids Mikko Silvennoinen, a Saara i organizatori su obećali i specijalno gostovanje jedne poznate zvijezde. O kome se radi, nije precizirano.

Je li Saara ta koja će zaustaviti negativni finski niz na Eurosongu? Saznat ćemo za nekoliko mjeseci.

Komentara 8

  1. Meni ova nešto više djeluje antipatično nego prije; što je najgore, ja nešto ne smatram ni da pjeva dobro, al’ aj’, a pjesme trebamo prvo čuti mi ostali da bismo mogli suditi za početak o prolazu u finale.

  2. Ma nisu sigurno sve tri pobjedničke. Iskreno, mislim da nijedna nije. To je rečeno kako bi podigli popularnost izbora. Mislim, Saara je stvarno izvrsna pjevačica ali joj treba EKSTRA pjesma. Ako su joj pjesme kao No fear onda to nije ni blizu pobjede.

  3. Sve tri pjesme su pobjedničke? Okej Finci su se malo umislili… I dalje mi je shady kako su odustali sa nacionalnim izborom i rekli da su sve pjesme grozne samo jer u to vrijeme su glasine govorile da će Velika Britanija izabrati Saaru Alto za predstavnicu. Vjerujem da mala ima talenta i glasčinu, ali Finci igraju na njezinu popularnost, mislim da Saara stvarno zaslužuje bolje.

Odgovori