Kako će izgledati revijalni dio Dore?

Podijeli na Facebook Twitter
HRT

Došao je i taj dan. Ono što smo dugo čekali, dogodit će se večeras. Nakon devet godina na male ekrane vraća se hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije – Dora 2019. Kako bi sve izgledalo glamurozno i spektakularno, pored dobro pripremljenih nastupa samih natjecatelja, do sitnih detalja sređene pozornice, ni revijalni dio šoua neće manjkati.

Nakon što nas u šou uvedu bubnjari iz Sudar Percussiona, svojih nekoliko minuta dobit će prošlogodišnja Hrvatska predstavnica Franka. Ona će svoj nastup započeti u publici na tribini, a do same bine doći će leteći dvoranom “Marino Cvetković”, gdje se i održava večerašnja Dora.

Podsjetit će nas kako zvuči njena eurovizijska pjesma Crazy i otpjevat će nam još dvije svoje uspješnice, a sve uz pratnju plesača na sceni, koji su dobro uigrani pod vođstvom koreografa Igora Barberića.

Tijekom samog šoua, nakon što natjecatelji izvedu svoje pjesme, Mia Negovetić i Dino Jelusić izvest će neke od najuspješnijih pjesama s prethodnih Dora. Za sam kraj revijalnog dijela večeri nastupit će predstavnica Hrvarake na Eurosongu 2001. Vanna.

 

View this post on Instagram

 

VEČERAS… 💥⚡️💃🏼 It’s Showtime! #dora2019

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Za kraj dodajmo, da ćete prijenos Dore, osim na HRT 1 moći pratiri i na hrt.hr.

Komentara 22

  1. @delmas jesi sigurno uključio vpn? Da nisi možda zaboravio kliknuti na onaj krug iznad zastave NZ pa ga nisi uključio? To se meni prvo dogodilo xD samo sam kliknula Novi Zeland,ali nisam uključila VPN, kad je uključen trebalo bi svjetliti zeleno i pisati NZ

  2. Google Chrome -> instalirat na chrome trgovini unlimited vpn-> postaviti na Novi Zeland – > otići na Deezer (na laptopu, meni spotify nije radio), – >registrirati se – > u tražilicu na Deezeru upisati ime izvođača i među nj pjesmama pronaći tu koju želite poslušati (i Lidija i Lea i Manntra su tu)

Odgovori