Kendji Girac: “Volio bih predstavljati Francusku na Eurosongu”

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/Kendjioff

Jedan od najpopularnijih mladih francuskih glazbenika dvadesetdvogodišnji Kendji Girac ovih dana objavio je svoj treći studijski album naziva Amigo, a u intervjuu za 20minutes.fr rekao je kako bi volio predstavljati Francusku na Eurosongu.

Kako je ljubitelj izazova, Giracu upravo Eurosong predstavlja jedno od njih.

“Opasno je i sigurno stresno, ali ako bih imao dobru pjesmu, volio bih predstavljati Francusku na Eurosongu”rekao je mladi glazbenik i dodao kao mora biti veliko, snažno, “moramo osjetiti težinu na ramenima. Volio bih doživjeti to da bih znao kako to izgleda”, kratko je otkrio Kendji, prenosi Wiwibloggs.

Inače, Girac francuskoj javnosti postaje poznat 2014. godine nakon sudjelovanja i pobjede u njihovoj verziji talent šoua The Voice. Ubrzo nakon pobjede objavljuje svoj prvi dvojezični (francuski i španjolski) singl Color Gitano, a u rujnu iste godine i po sebi nazvan prvi studijski album Kendji. S ovim albumom dospijeva na prvo mjesto službene francuske top ljestvice, a dobro je kotirao i u Belgiji i Švicarskoj, dok je s pjesmom Andalouse dospio na treće mjesto francuske glazbene top ljestvice. Jedan je od najprodavanijih umjetnika koji su sudjelovali u The Voiceu.

Hoće li pronaći odgovarajuću pjesmu i prijaviti se na Destination Eurosvision 2019. vidjet ćemo uskoro.

Komentara 2

  1. Zgodnicki je malecki, da ode ziher bi pokupio glasove gledateljica i moje populacije. Ima i dobar glas. Samo kaj mi ove dvije pjesme koje sam poslusao ne djeluju kao uspjesan recept za eurosong. 🙈🙈🙈

Odgovori