Komentiranje putem Facebooka: Kako i zašto? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Komentiranje putem Facebooka: Kako i zašto?

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Vjerujemo kako ste pored novog grafičkog rješenja stranice Eurosong.hr već uočili i izmjene kada je u pitanju sistem komentiranja. Nećemo lagati – sigurni smo da se određena uzbuđenost povodom novog dizajna reducirala kada ste uočili da više nećete moći anonimno postavljati komentare. No, pored već jasnih mana, tu su i one pozitivne strane ove izmjene.

Zašto?

Iz sezone u sezonu posjećenost naše i Vaše Eurosong destinacije rasla je i neizmjerno smo Vam zahvalni na tomu. No, veći broj posjetitelja značio je i veći broj komentara. Veći broj komentara povećavao je vjerojatnost neslaganja među razmišljanjima korisnika o Eurosongu i drugim sličnim temama. A veći broj neslaganja automatski je implicirao svađu, prepirku i, žalosno, vrijeđanja na raznim osnovama.

Kako nismo bili u mogućnosti na vrijeme sankcionirati i udaljavati korisnike koji se nisu pridržavali bontona i osnovnih pravila sajta – odlučili smo se na ne tako popularni i “dobrodošli” Facebookov sistem komentiranja. Na taj način lakše možemo kontrolirati i eventualno udaljavati korisnike koji ruše ugled našeg eurovizijskog okupljališta.

Naša iskrena molba

Za sve posjetitelje koji cijene naš rad i koji nas vjerno prate, imamo kratku i jasnu poruku – budite i dalje s nama. Komentirajte. Dijelite razmišljanja sa svima. Vaše ime i prezime će biti vidljivo (osim ako nemate “dodatni”, anonimni profil na Facebooku), ali Vaši komentari će se pojavljivati isključivo na Eurosong.hr-u i ne na vašem Facebookovom profilu.

blank

Što možemo obećati?

Kao prvo – obećat ćemo da ćemo biti još bolji u narednoj sezoni, apsolutno nevezano za broj komentara. Na kraju krajeva, posjete su te i njihova brojka što je najbitnije. Ali jasno nam je da i Vi volite raspravljati s drugima o temama koje su nam zajednički jako drage. Stoga OBEĆAVAMO da ćemo se truditi i jednog dana, što je prije moguće, dati dragim posjetiteljima veću i aktivniju ulogu na stranici – mogućnost vlastitih postavki korisničkog naloga (avatar, dodatne informacije o korisniku i sl.).

Želimo Vam sjajnu 2013. godinu i puno fantastičnih trenutaka provedenih u praćenju 58. Eurovizije…
Vaš Eurosong.hr

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?