“Ktheju tokës” napokon dobila novu verziju

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Facebook

Iako je prva odabrana pjesma ovogodišnjeg Eurosonga (22. prosinca 2018.), do spota i nove verzije čekali smo gotovo dosad. Prije nekoliko trenutaka albanska predstavnica Jonida Maliqi predstavila je spot za pjesmu Ktheju tokës, koju će izvesti u drugom polufinalu Eurosonga 2019.

Posjet ministru turizma i gradonačelniku

Snimanje videospota za ovogodišnju albansku pjesmu održalo se u ponedjeljak 4. ožujka, a za režiju se pobrinula produkcijska kuća Triangle Media Group. Kako bi snimila novu verziju svoje pjesme, Jonida je sa svojim autorskim timom otputovala u Švedsku u studio Svenska Grammofonstudion. Također, nezadovoljna financijskim sredstvima od strane RTSH-a, Jonida je proteklih nekoliko tjedana odlazila kod albanskog ministra turizma i gradonačelnika Tirane kako bi osigurala dodatna sredstva za nastup.

Komentara 10

 1. Meni ova pjesma nije ništa bolja od onih albanskih pjesama koje su prošlih godina uredno ispadale u polufinalu. I dalje mi zvuči ko neka rodoljubna pjesma naručena od vladajuće albanske partije da digne moral sunarodnjacima.

 2. Ne znam što bih rekla o ovoj pjesmi. Svaki put kad ju slušam pomislim da je stvarno dobra, a onda ju nekako odmah zaboravim. Kad god pomislim na Albaniju na ovogodišnjem Eurosongu, uopće se ne mogu sjetiti melodije pjesme niti ičeg drugog. Nije loš revamp, ali ne mogu prognozirati apsolutno ništa o Jonidinom plasmanu u Tel Avivu.

 3. Albanija mi je bila među vrhu od samog početka i dalje mi je
  Ova noć me je tako razočarala pa sam trebao ovo <3

 4. KONAČNO!
  Dakle što reći, pjesma je sa revampom dobila na jačini. Odlično. Navijam da Albanija ove godine ugleda finale. Sretno!
  8/10

 5. Dosta bolja verzija. Ispravili su ono sto je bilo najveca mana. Sada je pjesma dosta laksa za slusati i vjerujem da ce proci u finale

Odgovori