Leonora se vraća klizanju

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

Nakon što je u noći sa subote na nedjelju osvojila 12. mjesto za svoju zemlju, u Dansku se vratila ovogodišnja predstavnica Leonora Jespen. Praktički od finala telefon joj nije prestajao zvoniti.

– Tek što sam došla doma, počela sam se pripremati za sestrinu krizmu. Održat ćemo veliko slavlje kasnije – izjavila je Leonora za dansku televiziju, najavivši malu stanku od pjevanja kako bi se vratila prvoj ljubavi.

– Dan poslije, idem u Finsku na seminar umjetničkog klizanja. To je program Olympic Development Project koji se održava svake četiri godine i traje pet do šest dana – rekla je Leonora i dodala da će uzeti odmor kako bi se regenerirala, no najavila je kako će se vratiti pjevanju.

Trostruka juniorska prvakinja

Leonora se klizanjem počela baviti u sedmoj godini života, a samostalno i zajedno s bratom Linusom osvajala je tri danska prvenstva. Nakon što se prestala profesionalno baviti klizanjem, počela je s pjevačkom karijerom i treniranjem djece. Svoj talent za klizanje pokazala je i u spotu za Love is Forever.

Iako je umorna, priznaje kako će ovo eurovizijsko iskustvo nedostajati.

– Zapravo sam jako tužna što idem doma (s Eurosonga). Mislim da smo bili dobar tim, i nedostajat će mi  jer smo bili zajedno 24/7 – kazala je Leonora lijepe riječi o svojim plesačima Ryanu Jacolbeu i Sinanu Spahiju, te pratećim pjevačicama Andrei Heick Gadeberg, Jeanette Bonde i Sofie Niebuhr McQueen.

Inače, danska televizija DR već je objavila datum svog izbora za Eurosong 2020., a DMGP 2020 će se održati 7. ožujka u Kopenhagenu. Svih detalja možete se prisjetiti ovdje.

Komentara 7

  1. Nisam.je dozivio dok je nisam poslusao. U pf i finalu. Preslatka je iako mi nije pjesma nesto sto bih pustio na repeat. Ali se odredena doza slatkoce mora priznati i drago mi je da je upalilo. Zasluzila je. 😊😊😊😊

  2. Danci već znaju datum održavanja finala. Mi s druge strane ne znamo ni hoće li biti Dore… I da, neka je Leonora završila tako visoko, ma da je i u Top10 bila bilo bi više zasluženo nego oni Hatari 😉

  3. Zavrsila je previsoko. Nisam nesto pratio Eurosong 2016, ali zacudio sam se kad sam neki dan poslusao Soldiers Of Love i vidio da su ostvarili katastrofalan rezultat u Stokholmu. Meni je ta pjesma miljama bolja od Love Is Forever iako je genericna

Odgovori