Letelo perje na snimanju spota “The Dream" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Letelo perje na snimanju spota “The Dream”

  2 min za čitanje   17 komentara

Iako su HRT i ovogodišnji hrvatski predstavnik na Eurosongu Roko Blažević na društvenim mrežama najavili snimanje spota za pjesmu „The Dream“, kako saznajemo iz izvora bliskog hrvatskom eurovizijskom timu snimanje baš i nije prošlo u mirnom tonu.

Naime, kako saznajemo došlo je do svađe između autora pjesme „The Dream“ Jacquesa Houdeka i šefice delegacije Elizabeth Homsi zbog šuma u komunikaciji oko verzije pjesme koja će biti izvedena u Tel Avivu. Kako nam izvor navodi, HRT je organizatoru Eurosonga EBU-u prijavio da će Roko na velikoj pozornici izvesti pjesmu u potpunosti na hrvatskom jeziku, a da to nisu rekli i samom timu koji je već spremio poboljšanju verziju s Dore.

Nakon što su ušli u studio da snimaju spot i nakon prvih kadrova, eurovizijski tim HRT-a prišao je autoru i rekao kako to nije ta verzija koja se treba izvesto u Tel Avivu. Vidno uznemireni i u čudu ostavljeni Houdek je počeo vikati na sav glas da kako nije sramota da jedna državna televizija napravi takvu grešku i ne javi tu bitnu promjenu.

Kako su kod njega bila krila, naš izvor navodi da je perje letjelo po studiju i da Jacques, kao autor, ne dozvoljava da pjesma bude izvedena u potpunosti na hrvatskom jer su ogromna sredstva uložena u ovu verziju.

Što će se dogoditi na kraju, koja će verzija biti izvedena u svibnju ostaje pod upitniklm i hoće li HRT platiti veliku odštetu Europskoj televizijskog uniji zbog naknadne promjene već prijavljene verzije pjesme? Što se god dogodilo, mi ćemo biti tu da ispratimo razvoj događaja.

Za kraj, podsjećamo da pogledate u kalendar i vidjet ćete da je danas 1. travnja, odnosno Međunardoni dan šale, pa s toga – Aprililili. 😀

0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava17

  1. Mario — 2. travnja 2019. u 07:01

    Ovo je vrh hehe… dobro ste me navukli a već sam u glavi imao kino o Žaku drama Queen 😉

  2. padakisha2 — 1. travnja 2019. u 23:09

    nasjeo sam, svaka čast. ali ovo LETELO…??? le telo? the Körper? der body?

  3. Arctic Monkey — 1. travnja 2019. u 15:32

    Hahahhahaha koji ste vi carevi ? inace mi je prelud dan i nisma bas ni razmisljao ondatumu od jutros, ja se začitao i u fazonu sam jbt koji cirkus… ?? kad ono…

  4. Supercut09 — 1. travnja 2019. u 14:51

    @iner-esc
    Po meni će Češka otvoriti prvo polufinale.
    Crna Gora bi mogla 2. Nastupati, 3. Slovenija i 6. Srbija.
    Što se tiče Hrv i Makedonije. Očekujem da će NMKD nastupati 12., a Hrvatska 15..

  5. Hirscher1 — 1. travnja 2019. u 14:13

    Fenomenalno! Ovo je toliko realno s obzirom na njih dvoje da nemam riječi. Bravo 😀

  6. esc crazy — 1. travnja 2019. u 13:20

    ček danas? šta im se toliko žuri
    prošlih godina su uvijek sredinom travnja otkrili

  7. ESC fan — 1. travnja 2019. u 12:46

    Inače danas bi otprilike trebao izaći redni broj nastupa u polufinalima.
    Ovo je neko moje predviđanje:
    PF1 Crna Gora otvara polufinale, a Estonija nastupa zadnja

    PF2 Irska nastupa prva, a Norveška zatvara drugo polufinale

  8. imperator — 1. travnja 2019. u 11:36

    Ah kako sam samo nasjeo.. odlično, odlično 😀

  9. Kazahstan — 1. travnja 2019. u 11:35

    Ja se ponadao da ovaj članak možda nije prvoaprilska šala, tj. da se HRT stvarno "zabunio" i prijavio hrvatsku verziju pjesme.

  10. Blink — 1. travnja 2019. u 10:48

    Ja,se primio šale iste sekunde.Elizabeth šefica,ja mislio odustati od svoga ovoga i 19.5. Vidjeti tko je pobijedio

  11. onlylove — 1. travnja 2019. u 10:42

    Znala sam da je prvotravanjska fora čim sam vidjela naslov. Makar ne bi ovo bilo ni tako iznenađujuće i da je stvarna vijest hahah.

  12. esc crazy — 1. travnja 2019. u 10:40

    LMAO na minutu sam mislio da se ovo stvarno dogodilo ????

  13. ESC fan — 1. travnja 2019. u 10:34

    Tik prije citanja objave procitao sam clanak na Wiwiblogs o novim pravilima na Eurosongu 2019. i zaista sam povjerovao?? tako da mi ovo nije bilo toliko iznenađenje, ali sam u pocetku citanja clanka fakat to mislio

  14. Matija — 1. travnja 2019. u 10:22

    Bukvalno mi je srce stalo na sekund.

  15. Johnny — 1. travnja 2019. u 10:16

    Letelo perje? Letelo? Stvarno eurosong.hr?

  16. L'essenziale — 1. travnja 2019. u 10:13

    Dooooobraaa! Hahahaha

  17. SwedenEurovisionFan — 1. travnja 2019. u 10:12

    Hahahahahahaha odlična fora ? Iako me ne bi čudilo da i zaista dođe do neke svađe njih dvojice ?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!