Lucie Jones predstavila novu verziju svoje pjesme

Podijeli na Facebook Twitter
Youtube.com

Prije par minuta predstavljen je spot i nova verzija pjesme Never Give Up On You s kojom će Lucie Jones predstavljati Ujedinjeno Kraljevstvo na Eurosongu u Kijevu! Podsjetimo, ova bivša natjecateljica u britanskoj verziji X Factora je bila odabrana na predizboru Eurovision: You Decide još 27. siječnja, kada je upravo ona bila izabrana od stane britanske publike između 6 kandidata. Lucie će nastupiti u velikom finalu 13. svibnja.

UK 2017. – forum 

Komentara 16

 1. Pjesma je vrh, jedan od mojih najvećih favorita. Zasigurno bi trebala biti u top 5, ako i ne pobjedi.

 2. @escfan
  To znam, ali navodno će cijeli jedan dio pjesme bili na engleskom…to mi ne zvuči baš najbolje, neka bude cijela na talijanskom kao i 2015.

 3. Slažem se s gotovo svim komentarima, ova verzija je još i bolja od one prethodne 🙂 A @ivannn Italija mora mijenjati, odnosno skratiti pjesmu za 34 sekunde, pošto pravilo nalaže da nijedna pjesma na Eurosongu ne smije biti duža od 3 minute 🙂

 4. Jedina pjesma koja se poboljšala njenim revapom il kako se već kaže? hahahah
  Ja mislim da su oni to namjerno čekali kad će Francuzi to napraviti (koji su btw uništili pjesmu..) pa da oni moju objaviti isti dan, ipak svi znamo za ona njihova “prepucavanja”.
  ——
  Čekam kad će to isto napraviti Italija i Albanija (možda i Hrvatska?!), ja te dvije pjesme ne bih mjenjao, nema šanse…vidjet ćemo kako će sve to ispasti

 5. Mislim da mi se ni jedna pjesma nije toliko pobollšala od audioverzije pa do uživo nastupa kao ova britanska..pjesma kao da je pisana za Lucie i savršeno joj odgovara. I ovo je jedna jako dobra pjesma, koja apsolutno može u TOP10, ne kažem da nužno i hoće…

 6. Svidja mi se sto je naglasak bas na njenom glasu, i sa nastupom koji ce pomoci da emocija dodje do publike, UK nece ostati na dnu tabele.

 7. oprostite mi, ali na nastupu na predizboru je izgledala bas nekako ruzno. kako su je ono obukli, nasminkali i sto sve jos ne… dok u ovom videu izgleda jako divno, bas je slatkica.
  primjete se mala poboljsanja u pjesmi, iako je mlako ovo i dalje. mada mislim da ce biti dovoljno da se UK makne sa dna tablice.

 8. Kao da je ušla u cijev. Bolja je prva verzija. Ne razlikuju se značajno ,al teško mi ju je popratiti jer malo pjeva u vodi malo u cijevi malo na pozornici malo u nebu -.-“

Odgovori