Luna i Bojan predstavljaju izvođače 63. Eurosonga (8)

Podijeli na Facebook Twitter

Ako ste dobro pratili naš projekt, onda ste mogli vidjeti da smo točno na pol puta do kraja ovogodišnjeg izdanja našeg projekta. Na redu je novih troje izvođača, koji su svi u drugom polufinalu, a o njima možete čitati u retcima ispod.

 UKRAJINA

Izvođač: Mélovin
PjesmaUnder The Ladder
Autori: Mike Ryals, Kostyantyn Bocharov, Anton Karskyi
Redni broj nastupa u drugom polufinalu: nepoznat

Eurovizijske povijesne činjenice

Prvi nastup2003.
Najbolji plasman: 1. mjesto (2004., 2016.)
Najlošiji plasman: 24. mjesto (2017.)
Prošlogodišnji predstavnik: O. Torvald – Time (24. mjesto, 36 boda)
Detaljnije o povijesti Ukrajine na Eurosongu saznajte ovdje.

Predizbor i biografija izvođača

Ukrajinsko sudjelovanje je bilo pod znakom upitnika jedno vrijeme. Naime, Europska radiotelevizijska unija (EBU) u jednoj banci je dala zamrznuti oko 15 milijuna eura garancije ukrajinske televizije UA: PBC koje su bile određene za organizaciju Eurosonga 2017. (sudski spor se još uvijek vodi). Da stvar bude još gora za Ukrajince, isti EBU ih je kaznio s 200 tisuća eura kazne zbog zavrzlame s Rusijom (naknadno je kazna smanjena na 150 tisuća eura). Ipak, Ukrajinci su odlučili nastupati na Eurosongu 2018., no prije toga uveli su promjene u svom izbor. Broj natjecatelja ponovno je bio 18 (kao i 2016.), ponovno su imali dva polufinala (kao i 2016.). Jedine razlike – Konstantin Meladze se povukao i s pozicije glazbenog menadžera (zamijenio ga je Ruslan Kvinta), i člana žirija (zamijenio ga je Eugene Filatov iz ONUKA-e). Nakon tri emisije, konačnu pobjedu je odnio Mélovin s pjesmom Under The Ladder, koju je pjevač napisao s Mikeom Ryalsom Antonom Karskyijem. Da ipak nije sve završilo mirno, pokazuje i to da je EBU prijetio izbacivanjem iz članstva UA: PBC zbog dugovanja svoje prethodnice (NTU), no zasad je ta mogućnost otklonjena.

Konstantin Bočarov ime je mladića koji je rođen 11. travnja 1997.Odessi, a za glazbu se zainteresirao četiri godine kasnije kad mu je baka dala muzičku kutiju koja je svirala Für Elise Ludwiga van Beethovena. Kasnije će upisati srednju glazbenu školu (koju nije završio) i školu za teatar (koju je maturirao). Od 2012. godine počeo je raditi kao asistent redatelja na seriji The Longest Day, a tu se rodila i ideja da svoju prvu ljubav (glazbu) spoji s kreativnošću. Počeo je nositi kontaktne leće i neobičnu odjeću i frizuru zahvaljujući kojima je izgledao kao superheroj iz stripova. Ukratko, rodio se Mélovin – koji je ime dobio po uzoru na pokojnog britanskog dizajnera Alexandera McQueena i blagdan Halloween (noć vještica). Čak triput pokušao je doći do faze javne audicije pred žirijem, no tek 2015. uspio je doći do te faze ukrajinskog X Factora. Kasnije te godine, pod mentorstvom Ihora Kondratjuka došao je do pobjede u šestoj sezoni natjecanja, a nakon par mjeseci objavio je prvu pjesmu Ne odinokaja. Godine 2017. prijavio se za Vidbir (ukrajinski izbor za Eurosong 2017.) s pjesmom Wonder, a iako je pobijedio na televotingu, ukupnu pobjedu je odnijela grupa O Torvald. Do Vidbira 2018 objavio je još jednu pjesmu. Inače, za svoju pjesmu Under The Ladder je izjavio da ju je napisao u jednom popodnevu, kad je bio u depresivnom stanju i kad je htio napisati nešto što će ga održati živim i koja će ga tjerati dalje od osjećaja straha i predrasuda. Također, pjesmom želi poručiti svima da ne odustanu od svojih snova zbog niza neuspjeha.

You can see that whatever the weather
That the wind’s always there, always fair
(Oh oh oh)
And it has always been now or never
The decision has got to be made
(Oh oh oh)
(Oh oh oh oh oh oh oh oh oh, yeah) 2x

KLADIONICE

TRENUTNI POREDAK: 22. (29.3.2018. u 21:30)
Kvote
bet365 – 80
skybet – 80
William Hill – 100
Boylesports – 50
betway – 80

Društvene mreže

FacebookInstagram, Twitter, VKontakte, YouTube

Koji će biti završni plasman Ukrajine na Eurosongu 2018.?

 • Između 1. i 5. mjesta u finalu (6%)
 • Između 6. i 10. mjesta u finalu (16%)
 • Između 11. i 15. mjesta u finalu (20%)
 • Između 16. i 20. mjesta u finalu (24%)
 • Između 21. i 26. mjesta u finalu (18%)
 • Neće se plasirati u finale (16%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

 MAĐARSKA

Izvođač: AWS
PjesmaViszlát nyár
Autor: Örs Siklósi, Bence Brucker, Dániel Kökényes, Áron Veress, Soma Schiszler
Redni broj nastupa u drugom polufinalu: nepoznat

Eurovizijske povijesne činjenice

Prvi nastup1994.
Najbolji plasman: 4. mjesto (1994.)
Najlošiji plasman: posljednje, 19. mjesto u polufinalu (2008.)
Prošlogodišnji predstavnik: Joci Pápai – Origo (8. mjesto, 200 bodova)
Detaljnije o povijesti Mađarske na Eurosongu saznajte ovdje.

Predizbor i biografija izvođača

Jedna od televizija koja je najduže šutila oko svog nastupa na Eurosongu 2018., bila je mađarska televizija MTVA. Na koncu, potvrdili su da će nastupati u Lisabonu, te da se metoda njihovog odabira neće mijenjati. Nakon šest večeri A Dala 2018, konačnu pobjedu je odnijela rock metal, post-hardcore grupa AWS s pjesmom Viszlát nyár, koju su napisali njezini članovi.

Ants With Slippers puno je ime grupe koju čine Bence Brucker, Dániel Kökényes, Örs Siklósi, Áron VeressSoma Schiszler. Ovaj altenativni rock, metal i post-hardcore bend je osnovan 2006. godine, a njihova glazba opisuje se kao raznolika, s moćnim nastupima koji doživljavaju iznenadne promjene, koje ujedinjuju metal, psihodelični rock, alternativu i post-rock stilove. Također, njihovi videospotovi u junkstapoziciju stavljaju slike nasilja i osobe iz mađarske javnosti kako bi ukazali na određene probleme u društvu (tako su u spotu za jednu pjesmu stavili mađarskog premijera Orbana). Inače, za sebe kažu da su ponosni pobornici anti-celebrity kulture. U svojoj dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma, i nastupali na nekolicini festivala diljem Europe (među ostalima i Sziget Festival). Za svoju pjesmu dečki su rekli da govori o gubitku bliske osobe i osjećaju o kojem ne žele razgovarati.

Viszlát, nyár, most már elkéstél
mert azt hazudtad, enyém leszel
de nem jöttél

Viszlát, álom, köszönöm, hogy eltűntél
Most már ideje visszakapnom
amiket elvettél

KLADIONICE

TRENUTNI POREDAK: 32. (29.3.2018. u 21:30)
Kvote
bet365 – 250
skybet – 200
William Hill – 200
Boylesports – 100
betway – 100

Društvene mreže

FacebookInstagram, YouTube

Koji će biti završni plasman Mađarske na Eurosongu 2018.?

 • Između 1. i 5. mjesta u finalu (5%)
 • Između 6. i 10. mjesta u finalu (7%)
 • Između 11. i 15. mjesta u finalu (10%)
 • Između 16. i 20. mjesta u finalu (11%)
 • Između 21. i 26. mjesta u finalu (11%)
 • Neće se plasirati u finale (55%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

 NORVEŠKA

Izvođač: Alexander Rybak
PjesmaThat’s How You Write A Song
Autori: Alexander Rybak
Redni broj nastupa u drugom polufinalu: nepoznat

Eurovizijske povijesne činjenice

Prvi nastup1960.
Najbolji plasman: 1. mjesto (1985.1995.2009.)
Najlošiji plasman: 18. mjesto u polufinalu (2007.)
Prošlogodišnji predstavnik: JOWST i Aleksander Walmann – Grad The Moment (10. mjesto, 63 boda)
Detaljnije o povijesti Norveške na Eurosongu saznajte ovdje.

Predizbor i biografija izvođača

Ono što je najviše obilježilo ovogodišnju norvešku sezonu jest odlazak dosadašnjeg glazbenog menadžera MGP-a Jana Fredrika Karlsena i dolazak novog, prezimenjaka mu Stiga. Ovogodišnji MGP imao je čak troje bivših pobjednika, a jedan je odnio konačnu pobjedu. Nekad rekorder Eurosonga Alexander Rybak vratio se na scenu norveškog izbora, pobijedio i kod publike i kod međunarodnog žirija, te će se na Eurosong vratiti nakon devet godina s pjesmom That’s How You Write A Song.

Alexander Igoryevich Rybak je rođen 13. svibnja 1986. u bjeloruskom Minsku, u obitelji violinista Igora i klaviristice Natalije. Kad je Alexander imao četiri godine, njegov otac je dobio ponudu za posao u Norveškoj, nakon čega se cijela obitelj preselila u Nedodden. Prvu poduku violine dobivao je upravo od oca, a nakon nekoliko godina profesori su mu postali Isaac Schuldman s Norveškog glazbenog koledža i Alf Richard Kraggerud, zahvaljujući kojem je dobio stipendiju za seminar u New Yorku. Sve se mijenja 2005. godine, kada se prijavio za norveški Idol, gdje nije došao do live emisija. Nakon godinu dana, pobijedio je u NRK-ovog šouu Kjempesjansen sa svojoj pjesmom Foolin, a do 2009. godine sudjelovat će u predstavama u kazalištu. Prekretnica u njegovoj karijeri dolazi 16. svibnja 2009., kada s Fairytale, pjesmom inspiriranom norveškom folk-glazbom, ostvario čak 387 bodova i donio Norveškoj treću pobjedu na Eurosongu. Inače, rekord je držao sve do 2016. godine, promjenom sistema glasovanja. Otad je postao međunarodno poznat, album je bio dobro prodavan u čak 25 zemalja, te je praktički do danas vrlo rado viđen gost u različitim televizijskim emisijama (ruska verzija Tvoje lice zvuči poznato, razna predeurovizijska finala). Inače, u ovih devet godina razmaka triput se pokušao vraćati na Eurosong kao skladatelj (norveški izbor 2013., malteški izbor 2014. i bjeloruski izbor 2015.), a u veljači ove godine dao je intervju za Eurosong.hr, kojeg se možete prisjetiti ovdje. Također, možete se prisjetiti i Alexove slobodne obrade pjesme Amar pelos dois, zahvaljujući kojoj Alex može otputovati u Lisabon.

Step one
Believe in it and sing it all day long
Step two
Just roll with it
That’s how you write a song

KLADIONICE

TRENUTNI POREDAK: 8. (29.3.2018. u 21:30)
Kvote
bet365 – 20
skybet – 22
William Hill – 12
Boylesports – 16
betway – 16

Društvene mreže

Facebook, Google+Instagram, Twitter, VKontakte, YouTube

Koji će biti završni plasman Norveške na Eurosongu 2018.?

 • Između 1. i 5. mjesta u finalu (16%)
 • Između 6. i 10. mjesta u finalu (24%)
 • Između 11. i 15. mjesta u finalu (20%)
 • Između 16. i 20. mjesta u finalu (10%)
 • Između 21. i 26. mjesta u finalu (10%)
 • Neće se plasirati u finale (20%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 45

 1. Guez copied Franka. You can hear a slight “CRAZY” in his song around 1 min if you filter the song. Plus his song doesn’t have the “LO-O-O-OVE” part in his song.
  FRANKA IS THE ORIGINAL ONE, Guez is a joke.
  .
  ^^ Reply jednoj osobi koja napada Franku

 2. Je li se netko sjeca pjesme Glorious? Znamo svi da su autori uzeli melodiju od DON’T YOU WORRY CHILD.. Megapopularne pjesme za koju su svi znali.Tad nitko nije reagira. Sad kada smo mi to napravili nekom nepoznatom rumunjskom pjevacu, ljudi se ne mogu zapitati kako to da je nas tim otkrio njegovu pjesmu? Ne vjerujem da itko slusa njegovu glazbu, tako da.

 3. OMG ujutro sam otišao na Frankin IG i na najnovijoj slici sam vidio jedan komentar koji je pitao “Hoćemo li biti diskvalificirani ili nećemo 😕” i sad kad sam dva sata kasnije otišao na njezin IG TOG KOMENTARA NIJE VIŠE BILO
  .
  Nadam se da ćemo uskoro dobiti nekakvi odgovor za ovo jer ja neželim da budemo DQ :'( Franka ne zaslužuje ovu mržnju koju dobiva od nebitnih ljudi i žao mi je kroz šta prolazi. 🙁

 4. Nadam se brzoj reakciji Frankinog tima oko uklanjanja one pjesme, ako je hakirana. Ako je riječ o prodaji prije prodaje Franki onda jednostavno tuziti diskografsku kucu. Tu ce HRT i Franka dobiti veliku lovu.
  Ali naravno svima je jasno da je hakirano, i da ce vrlo brzo nestati sa YouTuba.

 5. Za tjedan dana ce se zaboravit price o plagijatu! Ova rumunjska pjesma mi izgleda ko da je na instrumental CRAZY snimljen ovaj ocajni glas i pjesma nema veze sa vezom, uopce ne odgovara melodiji.

  13.2 je objavljeno da ide Franka i valjda je imala demo verziju pjesme prije. Ono sta je moguce je da su pjesmu kupili negdi pa se Mihaljevic potpisuje ko autor, pa ovaj sta im je proda ih zaheba i proda jos nekome ili kako je neko napisa je hakirano. Svakako ako su nevini sve se to da dokazat. Al, ako su plagirali nema diakvalifikacije jer pjesma ne krsi pravila EBU-a

 6. -Ukrajina je definicija riječi precijenjeno. Iritantan pojavom, loše izvedbe, lošeg izgovora i pri tom još ima pjesmu koja je rađena po principu nabacaj zvukova. 1/20
  -Mađarska ima pjesmu koju ja lično nikad ne bih poslušao, nije moj zvuk, ali isto tako vrlo je očigledno da je pjesma jako dobra, i da je izvođač jako dobar u svom žanru i ima dobru tehniku – treba znati se i drati a da ne podereš glasnice. 5/10
  -Koliko mi je bio dobar 2009. a i u daljoj karijeri, ovdje djeluje mnogo iritantno. Pjesma dječij, bezveze, jedina pozitivna stavka je što nije dosadna. Nadam se da neće dobiti bodove na staru slavu. 2/10

 7. Stvarno više nema ni smisla za nas da uopće idemo na Eurosong kad će ns svake godine netko optužiti za nešto. Ja i dan danas nemogu skontati šta je jednako sa Lighthouse i Uncover od one Šveđanke…
  Baš me zanima koju glupost će ljudi izmisliti slijedeće godine, da smo kopirali neku tamo staru indijsku babetinu?
  .
  Ali pozitivne stvari u ovoj situaciji su da ljudi gledaju Frankin video i brojevi gledatelja rastu, evo jučer navečer je imalo tek 293K a sad ima 310K lmao, a i prošle godine je Belgija bila optužena za plagijat jedne tamo Francuskinje koja je imala istu pjesmu kao Blanche samo u drugom pitchu i vidi gdje je likuša završila – 4. mjesto.
  .
  Ja mislim da bi trebali sad ignorirati ovo da se vijest ne proširi dalje na veće internetske medije.

 8. Zasto nitko ne komentira Portugal koji je kopira Revolverhead i Coldplay. Zasto nitko ne spominje Saaru Aalto, i njena pjesma je slicna drugima

 9. @wannabe meni isto nije jasno zasto tako lose stojimo na kladionicama. I ne kazem ni ja da je pobjednicka, al bar bi trebali bit u top 20. Svaka glupost kao sto je npr. ovo s plagijatom nas moze kostat finala. Iovako nam je upitan prolaz.

 10. Pod ovim ne mislim da je Crazy pobjednička pjesma. Ja bih se kladio za Belgiju i Estoniju,Francusku. Ali da se netko kladi za IZRAEL?Pa čak Verka nije bila 1. Na televotingu, a ona je za razliku od Nette bila zabavna.

 11. Na temelju čega smo mi 37.? Dakle Frankina pjesma UOPCE nije losa dapace pripada top 15 najboljih pjesama ove godine. Mogu se oni kladit za Izraelkinju,Čeha,Španjolce…. briga me samo uzalud troše pare. Ovim putem savjetujem Franki da taj nastup bude vraški dobar. Franka pusa!

 12. Ne da mi se prevoditi ali evo imm još nešto za reći o ovoj situaciji
  Oh honey anyone can change the description whenever they want and to whatever they want. For all we know he could’ve put 2018 and later changed it to 2017. Guez is a joke and he stole Franka’s song. Even just listening to the lyrics and the way he says them THERE IS NOTHING THAT GOES WITH THE INSTRUMENTAL, it’s like listening to 2 different songs.
  These false accusations are seriously getting funnier and funnier each year.
  ~
  ^^ moj reply jednoj osobi u komentarima.

 13. Oh boze evo i 7. Pjesma koju je hrvatska plagirala. Ma bravo za eurosong. Mislim hoce mi netko rec zasto ljudi moraju hrvate optuzivat.

 14. Ljudi, upravo sam provjerio sluzbena pravila esc-a. Nigdje ne pise da ce pjesma biti diskvalificirana ako zvuci ili sadrzi iste dijelove kao i neka druga pjesma…U ovom slucaju isti soundtrack…Tako da…

 15. @tdlrhd @hirscher1
  Slazem se da je Franki pjesma ukradena. I meni je palo na pamet da je hakirana pa je zato objavljeno ranije. Al svejedno, nepotrebni su nam ovakvi “skandali” svake godine. A i vidim po komentarima polovicu koji napadaju Franku i sigurno ce se sad to prosiriti..

 16. @escro ne bih znao, ali Frankina pjesma je bila gotova već u sijecnju, ako ne i puno ranije. Sigurno ju nisu ukrali od ove grupe koja ju je objavila 24.2.i u 2 dana pripremili snippet. Nema smisla.

 17. @escro Ili je produkcijska kuća procurila melodiju ili je bila hakirana kao i Australija i Belgija taj tjedan.
  Hrvatska u ovome nije kriva i lik koji je ovu dramu počeo je troll.

 18. @hirscher1 da, ali kako je onda objavljeno prije nego što je Franka izbacila spot..
  Zašto mi svake godine moramo bit optuživani za plagijate?! -.-

 19. Ljudi omfg ima jedna grupa na Twitteru koji nas optužuju za plagijat
  https://youtu.be/0YeP3liZhoU ima isti instrumental kao i Crazy
  Ima par ljudi u komentarima koji govore da je ovo lažno i da je Crazy bilo već u produkciji od kraja Siječnja ali i dalje drugi misle da je plagijat.
  Ne mogu vjerovati kako su ljudi toliko glupi.

 20. 1. Norveška
  2. Ukrajina
  3. Mađarska
  Mađari imaju katastrofalnu pjesmu i vjerojatno najviše od svih pjesama zaslužuje ostanak u polufinalu. Ukrajinac je vokalno slab, što nekako nadoknađuje vatrom i klavirom, ulazi u finale, ali tamo Bottom5. I što reći za Norvešku osim Rybak – TAKO SE PIŠE PJESMA! Odlična, savršena, catchy, plus on je Rybak halloooo, Top10 zagarantiran 😀

 21. sve tri mi se sviđaju 😀
  1. Mađarska (čak mislim da će mi ući u top 10)
  2. Norveška
  3. Ukrajina

 22. 1.) Ukrajina-prekrasna pjesma, nastup na nacionalnom finalu je bio odličan, pa se nadam da će takav biti i na Eurosongu
  2.) Norveška-pjesma koju jednostavno moraš početi pjevati 🙂 mislim da će se ljudima svidjeti jedna pop pjesma koja zrači pozitivom
  3.) Mađarska-nadam se da neće proći u finale

 23. Moj definitivno top 3
  Ukrajina- i prošle godine sam navijala za Melovina , ovo je daleko moja najdraža pjesma ove godine, očekujem top 5.
  Norveška- Alexander će visoko, možda nije pjesma toliko dobra kao Fairytale ali nije ni lošija puno.
  Mađarska- mislim da je ovo najveći darkhorse ovogodišnjeg Eurosonga i da će momci iznenaditi.

 24. Ja sam jedan od onih “idiota” kojima je norveška pjesma odlična i sigurno će podići atmosferu u dvorani. Kad još k tome dodam Rybakovu karizmu, mislim da ove godine Norveška može računati na solidan plasman.
  Ukrajina ima jednu skroz slušljivu pop pjesmu, a i Melovin ima nešto osebujno i šarmantno u svojem nastupu pa vidim povratak Ukrajine u top 10.
  Što se tiče Mađarske, ona bi sigurno pobjedila kad bi glavni kriterij bio tko je u stanju proizvesti više decibela na pozornici, ali na sreću poanta nije u tome. Mene njihova deračina ostavlja ravnodušnim, što se mene tiče mogu proći u finale, ali i ne moraju.

 25. Madari su mi jedni od favorita, osvojili su me na prvo slusanje i na negodovanje mnogih oni ce biti ovogodisnji dark horse. Njihova energija pokupiti ce glasove mase, volio bih da doguraju cak i do pobjede.
  Ukrajinac mi je tako los u izgovoru i ne razumijem ga ni rijec. Prosle godine imao je daleko bolju pjesmu i zbilja se nadam da nece vidjeti finala i uzeti mjesto nekom kvalitetnijem.
  Norveska mi je tesko razocaranje. Je da je Aleksander Walmann imao donekle dosadnjikav nastup ali ova Rybakova pjesma nije uopce pjesma. Suze mi krenu na oci koliko mi je muka slusati… Katastrofa…

 26. 1. Norveška
  2. Ukrajina
  3. Mađarska
  Dugo sam se mislio koga da stavim na prvo mjesto i onda ipak Norveška. Pjesma je dobra, ali naravno da će boljem plasmanu pridonijeti sam Rybak. Vidim ih u TOP 10.
  Melovin treba poraditi na izgovoru kao što je netko već tu napisao. Ali bez obzira na to, pjesma ima svoju kvalitetu koju će publika prepoznat i poslat u finale.
  Mađarska mi je na 3. mjestu samo zato što je najdalje od žanrova koje ja slušam. Objektivno pjesma je dobra i istaknut će se sigurno. Takve pjesme imaju svoju publiku, a i žiri će je primjetiti.

 27. A evo i meni najbolje grupe jer je u njoj moj ovogodišnji nb1 – AWS!!!!!!! stoga, evo poretka:
  1) MAĐARSKA 😀 😀
  2) UKRAJINA
  3) NORVEŠKA
  Mađari su se ove godine pravo odvažili, na moje oduševljenje jer sam ovako nešto godinama priželjkivao.. i zato Mađari od mene u finalu dobijaju max broj glasova.. i očekujem ih u finalu bez obzira što su tako nisko na kladionicama.. ovakva glazba ima svoje sljedbenike kod esc publike koja svoje dojmove ne izražava na wiwiblogsu pa nije tako glasna.. a u finalu ih želim na što višoj poziciji, no realnost je između 15. mjesta.. ponovno moram reći – dubokiiii naklon od mene
  Ukrajinci su me neugodno iznenadili (ne toliko k’o Česi te i dalje neprežaljena Eva) kad su odmah izbacili Kazku koju sam na prvo slušanje proglasio njihovom pobjedničkom.. na kraju se puta Lisabona dograbio Melovin.. pjesmu isprva nisam doživljavao, a sad mi čak kuca na prag Top 10.. Ukrajinu očekujem u finalu, a ondje bi se mogli približiti Top 10..
  Norveška, pardon Rybak country.. ma sve je jasno.. ime je pobijedilo, a sama pjesma je toliko eurovizijski usiljena da je daljni komentar suvišan.. no, bit će u finalu i ne daj Bože da završi među 10.. jednostavno, kvalitete u njoj nema..

 28. 1) Mađarska (Drugačije, super i baš kko je Salvador rekao prošle godine da je glazba osjećaj i emocije to definitivno ova pjesma pokazuje. Tužna priča ali predobra pjesma 🙂 )
  2) Ukrajina (Pjesma mi nije baš nešto a i njegov izgovor riječi je loš da ga ne razumijem išta što govori, tek sam prije nekoliko sati skontao da kaže “That a decision has got to be made” a cijelo vrijeme sam mislio da je nešto kao “Season has got to be made” ono 🤷)
  3) Norveška (Ovo je katastrofa i koji idioti glasaju za 1. do 5. mjesta u finalu??)

Odgovori