Mahmood srušio talijanski rekord na “Spotifyju”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Rolling Stone

Dva i pol mjeseca prošlo je od finala Eurosonga 2019., no uspjesi za ovogodišnjeg talijanskog predstavnika Mahmooda ne jenjavaju. Osim što se prije koji dan pohvalio zlatnom nakladom u Nizozemskoj, danas je na zid uspješnosti stavio još jednu zvijezdu. Njegova pjesma s Eurosonga 2019. Soldi danas je prešla 100 milijuna streamova na internetskoj platformi za slušanje glazbe Spotify. Kako je sam priznao na Instagramu, ovo priznanje dočekao je s pomiješanim osjećajima sreće i šokiranosti, a ispod slike čestitali su mu brojna imena talijanske glazbene scene, među kojima i jedna od njegovih eurovizijskih prethodnika Francesca Michielin i bivša mentorica iz X Factora Simona Ventura.

Da uspjeh bude veći, pokazuje i činjenica da je Soldi prva talijanska pjesma koja je na Spotifyju prešla 100 milijuna streamova. Uvjerljivo najviše streamova zabilježeno je u Italiji (preko 51 milijun), dok višemilijunske streamove bilježi i u Španjolskoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Danskoj, Švicarskoj, Norveškoj Izraelu. Kako bi proslavili ovo, Mahmoodi fanovi su na Twitteru počeli slaviti pisanjem statusa s oznakom #Mahmood100milioni.

Komentara 6

  1. Apsolutno zasluženo, Soldi najčešće slušam od svih ovogodišnjih pjesama. Dobro, jednu ipak slušam malo češće, ali ne želim ju ovdje spominjati, tu je tema Mahmood i njegov veliki uspjeh. Bravo!

Odgovori