Maja Keuc povukla se s Eme 2017.

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Nešto manje od mjesec dana ostalo je do početka slovenskog izbora Ema 2017., a u međuvremenu ostali smo i bez jedne natjecateljice. Kako stoji na internetskoj stranici slovenske televizije RTVSLOMaja Keuc odlučila se povući s ovogodišnjeg natjecanja. Kao razlog navedeno je da pjevačica trenutno konstantno putuje između Švedske i Južne Koreje, pokušavajući dovršiti svoj album.

– Nastupu na Emi bi mi puno značio, ali sve se dogodi s razlogom i put u životu nije samo jedan. Zbog nekih događaja, zajedno s ekipom smo odlučili na drugačije stvari u mojoj karieri. To ne znači da se na Emu neću više vratiti, ali mi je svemir trenutno poklonio neke druge stvari i osjećam da trebam ići u tom smjeru – izjavila je Maja za rtvslo.si.

Predstavnik njezine producentske kuće Cow Pow Studio Jacob Schulze izjavio je žaljenje zbog ovog postupka, ali se nada da će ovaj potez usmjeriti Maju na dobar pravac u karijeri.

Tko će biti njezina zamjena? Prema riječima urednika zabavnog programa Marija Galuniča, RTVSLO je trenutno u pregovorima s nekim izvođačima, koji će uskočiti na Majino mjesto u prvom polufinalu (17. veljače).

Slovenija 2017. – forum

Odgovori