Marija Šerifović priprema spektakl u Zagrebu

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Tomislav Jager/večernji.hr

Eurovizijska pobjednica iz 2007. i jedna od najvećih zvijezda naše regije, Marija Šerifović, zagrebačkoj publici sprema koncert za pamćenje. Svjedoči tomu i činjenica da je tzv. early bird kontingent ulaznica za koncert 6. travnja razgrabljen za manje od 24 sata.

Zagrebačka Cibona će, po svemu sudeći, vrlo brzo biti rasprodana, iako se ulaznice još uvijek mogu naći u online prodaji. Ne čudi stoga da se eurovizijska pobjednica od prije 12 godina raduje susretu s publikom u glavnom gradu Lijepe naše.

– Publici mogu obećati puno emocija i  dat ću sve od sebe da ni oni, a ni ja – ne zaboravimo tu noć! – kaže Marija, a prenosi popmix.hr.

Inače, ovo je prvi Marijin nastup u Zagrebu nakon dvije godine, a dolazi kao prirodan nastavak iznimno uspješne koncertne turneje tijekom koje je napunila beogradsku “Štark” Arenu i sarajevski stadion “Koševo”.

Djelić čarobne atmosfere iz Lisinskog na zadnjem Marijinom koncertu na kojem je publika pjevala “Molitvu” i rasplakala pjevačicu pogledajte u nastavku:

Komentara 3

  1. Dvije stvari zamjerim Mariji, to sta nije vise ‘LGBT supportive’ iako je lezbijka, i sta godinama vec komentira ESC u negativnom kontekstu koji joj je donio status regionalne zvijezde i opcenito svako dobro u karijeri… ostalo sve za svaku pohvalu, izvrsna glazbenica!

Odgovori