Mikolas Josef predstavio eurovizijsku verziju pjesme

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/MikolasJosef

Nakon nekoliko tjedana predanog i vrijednog producentskog rada u studiju svjetlo dana je ugledala i konačna, eurovizijska verzija pjesme Lie To Me kojom će Mikolas Josef predstavljati Češku na nadolazećem Eurosongu u Lisabonu. Česi su neznantno adaptirali aranžman cijele pjesme kako bi ona zvučala nešto svježije, a također na nekoliko mjesta je promijenjen i tekst.

Podsjetimo, Mikolas Josef je pobjednik ovogodišnjeg nacionalnog izbora u Češkoj, a u tamošnjoj javnosti se nadaju kako je upravo ovaj bivši model, a sada ambiciozna pjevačka zvijezda u usponu, taj koji će svojoj domovini osigurati jedan dobar rezultat na Eurosongu. Prvo ćemo ga gledati 8. svibnja kada Češka nastupa u prvoj polovici prvog polufinala, a, ukoliko se žiriju i gledateljima svidi Lie To Me, i u finalu 12. svibnja ove godine.

Komentara 12

  1. Nisam fan ove pjesme, no jesam fan Ceske pa bih ih volio vidjeti pri vrhu. Obzirom da cijela Europa favorizira ovu pjesmu, vjerojatno nesto i vrijedi no ocito sam ja imun na nju. Nekako mi je to sve “krivi spoj” kao i u nasem slucaju – nije ta pjesma za tog pjevaca.

  2. Ja sam ovo podijelio, jer se radi o evrovizijskom sadržaju, a koliko znam naziv ovog sajta je eurosong.hr. Da sam vidio da piše da je neko lično napravio (navodni) redoslijed nastupa ne bih ga objavio. Ali sad kako sam prosvijetljen da sav sadržaj na netu nije nužno istinit, izgubio sam povjerenje u kredibilitet komentara u potpunosti. Plus moj profil ima ime i pored toga postoji ljepši način ispravljanja krivih navoda.

  3. ona slika koju je netko linkao ovdje – doslovno na twitteru taj koji je to objavio je rekao .. ‘šalim se, ovo sam ja napravio’ ..ne vjerujte svemu šta vidite online

  4. Ovo zaslužuje top 10 u finalu. Još samo da je Jason Derulo, ali ima i on svoju karizmu. Samo da ima malo bolji glas ne bi škodilo, ali i ovako je osvježenje i svakako ću glasati i za Čehe.

  5. @arcticmonkey Pogledaj si njegovu live izvedbu s ukrajinskog nacionalnog izbora i biti ces uvjeren da ce Miklas donjeti Ceskoj najbolji rezultat na ESC do sada. Lako moguce da udu u top 10. 😊

Odgovori