Nacionalno finale ipak 4. veljače

Podijeli na Facebook Twitter

Andorska nacionalna televizija, RTVA, objavila je detalje nacionalnog izbora. Nakon 3 showa “Passaport a Moscou”, finale ćemo gledati 4. veljače kada će pobjednik biti odabran.

Andorska nacionalna televizija, RTVA, objavila je detalje nacionalnog izbora. Nakon 3 showa u kojima će se natjecatelji predstaviti, finale ćemo gledati 4. veljače kada će pobjednik biti odabran.

Prvi dio showa “Passaport a Moscou” održat će se sljedeću srijedu u 21:30. Show će ugostiti Meri Picard koja će nas voditi i kroz finale. U svakom showu predstavit će se po jedan natjecatelj. Prva će se predstaviti Susanne Georgi s pjesmom “Get a life”, nakon nje Mar Capdevila s pjesmom “Passio obsessiva” (21.01), te naposljetku Lluis Cartes s pjesmom Exhaust (28.01).

Kroz show ćemo upoznati izvođače, njihove živote ali i pjesme. Andorci počinju glasovati čim počne prvi “Passaport a Moscou”. Gledatelji će imati prikliku glasovati tijekom tri showa koja će se održavati u Andorra la Velli. U finalu će publika i žiri odlučiti pobjednika u omjeru 50:50.

Odgovori