Netta i nesuđena natjecateljica Eurosonga 2019. u duetu

Podijeli na Facebook Twitter
Andreas Putting

Stadion LužnjikiMoskvi prošle je godine donio veliku sportsku radost Hrvatima, a proteklih nekoliko dana bio je domaćin glazbenog festivala Europa Plus Live 2019. Na njemu su se našli brojne zvijezde istočnoeuropske glazbene scene, ali i poneka inozemna. Među potonjima na pozornici našla se pobjednica prošlogodišnjeg Eurosonga Netta, koja je svoj nastup otvorila s novim singlom Nana Banana, koju smo mogli čuti u finalu Eurosonga 2019. Međutim, pjesma je dobila novo ruho kad joj se na pozornici pridružila ukrajinska pjevačica MARUV, inače nesuđena predstavnica Ukrajine na Eurosongu 2019., i počela pjevati Siren Song. Kako zvuči miks Nana Banane Siren Songa, poslušajte u nastavku.

Ova 26-godišnja Izraelka nije mogla izbjeći izvedbu pjesme Toy, s kojom je u Lisabonu 2018. pobijedila na Eurosongu s 529 bodova.

Na Europa Plus Liveu nastupao je i švedski pjevač Mohombi, kojeg smo mogli vidjeti na Melodifestivalenu 2019. Unatoč petom mjestu na švedskom izboru za Eurosong, njegova pjesma Hello je naišla na svoju publiku u Rusiji.

Komentara 3

  1. Maruv toliko slaba live?
    Bio bi to flop, a ne top 3 kako je rekla.
    A što se Toy tiče, trebalo je biti 0 bodova a ne 529.

Odgovori