Nina Kraljić predstavila pjesmu “Mi”

Podijeli na Facebook Twitter
HRT Press

Nakon što je na Zagrebačkom festivalu u siječnju natjecala s pjesmom Lava, hrvatska predstavnica na Eurosongu 2016. Nina Kraljić predstavila je spot za novu pjesmu Mi. Spot je sniman za vrijeme njezinog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture, a u izvedbi joj se pridružio zbor Zagrepčanke i dečki. Tekst i glazbu potpisuju Arjana Kunštek i Ines Prajo (koautorice hrvatske pjesme na Eurosongu 2017. My Friend), dok je Nina zajedno s Tihomirom Preradovićem potpisuje aranžman.

Foto: Lea Brečak

– Pjesma Mi priča o univerzalnoj povezanosti svih nas, briše razlike, stvara osjećaj mira u nemiru kojeg kao pojedinci često osjećamo. Pokazuje nam da nikad nismo sami, a s druge strane nosimo posebnost i individualnost. Neizmjerno sam zahvalna Ines Prajo i Arjani Kunštek na još jednoj predivno napisanoj pjesmi i Tihomiru Preradoviću s kojim osjećam maksimalnu slobodu u stvaranju aranžmana i izričaju – izjavila je Nina.

Suradnja s dječjim zborom

– Djeca su istina i povezanost sa samima sobom, zaigranost i emocija – nešto što uvijek nastojimo očuvati u sebi. Stoga smo ih pozvali da zajedno s nama pjevaju mantrični refren. Ostvarila mi se tako još jedna velika želja da moj glas bude uz predivnu djecu od koje mi možemo stalno učiti i da napravimo aranžman gdje će jednostavnost i čistoća izraza biti u prvom planu.  Pjesma Mi u meni stvara vrlo emotivnu reakciju, ne samo zato što je duboka u jednostavnosti, već i zato što spot prikazuje naš veliki koncert u Tvornici s predivnim gostima i atmosferom koja širi ljubav i povezanost na najljepši mogući način. Ovaj spot je ovjekovječio moment koji ćemo svi skupa zauvijek pamtiti – objasnila je Nina kako je došlo do suradnje sa zborom Zagrepčanke i dečki.

Podsjetimo, Nina je na Eurosongu 2016. prekinula neugodnu hrvatsku tradiciju ispadanja u polufinalima, osvojivši u konačnici 23. mjesto.

Komentara 6

  1. Meni je Nina jedna od najdrzih i najboljih (u smislu pjesme) predstavnica nase domovine. Zbilja bih je volio vidjeti opet za nas ❤ S druge strane sve suprotno mislim za Jacquesa 😎

Odgovori