Novi projekt: Poslušajte naš prvi podcast

Podijeli na Facebook Twitter

Eurosong.hr predstavlja novi projekt: polusatne radio emisije u kojima naš urednik komentira aktualne teme iz eurovizijskog svijeta. Pripremite slušalice, možda i kavu, namjestite se udobno i prisjetite se nekih od aktualnih događanja vezanih za naše najdraže glazbeno natjecanje.

U prvoj emisiji naš urednik je komentirao portugalski i španjolski izbor za Eurosong, te najavio sutrašnje finale Melodifestivalena, putem kojeg će Švedska izabrati predstavnika za Eurosong 2017.

Raspored tema:

 • 2:13 (Portugal)
 • 8:25 (Španjolska)
 • 26:03 (Švedska)

Radijska emisija nosi simboličan naziv po pjesmi predstavnici Jugoslavije s Eurosonga 1969.

Komentara 12

 1. Slusam ”I Believe” u verziji Franke Batelić i dođe mi da plačem, kad znam da smo u toj verziji mogli bez razmišljanje među 10,jer ta godina inače je bila slaba po izboru pjesama.. a mi se odlučili za očajnu Dariu Kinzer..

 2. iii pitanje za spikera! …da li je predvidio pobjedu Erica Saade-a na MF 2011. il je to bio lapsus u godini…pošto je iduće 2012. već na MF bila Loreen?

 3. što se tiče samog uradka….vrlo zanimljivo… jedino se ne bih složio s dijelom koji govori o Manelu Navarru i njegovom putovanju, odnosno, promoviranju pjesme u Ukrajini… naime, rečeno je da ta država nikada nije slala svoje predstavnike van države na promoviranje….baš mislim da je to njihovo iskakanje iz pašteta počelo prošle godine s Barei … ovo ostalo je sve u redu i na mjestu iskomentirano…

 4. Haha,simpatičan uradak. 🙂 Zbilja čovjek ima dojam da je ovo live stream. Malo čudno i drugačije ,ali fora. Nažalost neću uspijet popratiti sve vaše radove jer malo je poduže. Ali jakoo zanimljivo. Bravos. Leone,sretno.

  Ps pobjedit ce Henrik i Aninia <3

 5. Sviđa mi se ovo, možda sad kad dolazi toliko novih pjesama i održava se nacionalno finale svaki drugi dan ipak da radite bar dva puta tjedno?

 6. Sve pohvale na ovom novom projektu!! 🙂 Na komentar Portugala baš sam se nasmijao, ali sumnjam da će ostvariti neki zapaženi uspjeh. Što se tiče Španjolske, ja mislim da su oni uz Grke imali najgori ”show” odabira pjesme za Eurosong koji se mogao imati. Od voditelja, preko načina glasanja i u konačnici do žirijevog evidentnog namještanja da Manel ode u Kijev. Što se Melodifestivalena tiče, da izostanak Klitoua je i meni bio veliki šok, a što se tiče Rybaka, on neće biti uživo u Stockholmu, nego je sa Clarom i Davidom snimio 3 manja video vloga, koji će biti objavljeni tijekom večeri 🙂 Glavni favoriti su nabrojani u ovom podcastu, a sad što se tiče pobjednika, nekako ne vjerujem da će baš Robin biti pobjednik. I da, pravogovorne pogreške su najmanje bitne 😉

Odgovori