NPO već ima plan za organizaciju idućeg Eurosonga

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Facebook

Od trenutka objave pjesme ArcadeNizozemska se ne skida s prvog mjesta favorita kladioničara. Zbog toga, postavilo se pitanje je li ova zemlja spremna organizirati natjecanje po prvi put od 1980. godine, kada su uskočili kao organizatori umjesto pobjednika prethodnog izdanja Izraela.

“Plan u ladicama godinama”

Prema pisanju portala RTLnieuws.nl, partnerska organizacija nizozemskih televizijskih kuća NOS i AVROTROS, tvrtka NPO potvrdila je kako već godinama imaju plan za organizaciju Eurosonga, ukoliko do iste dođe. Što se tiče financiranja, iz NPO-a su potvrdili kako bi o toj temi razgovarali tek nakon eventualne pobjede na Eurosongu 2019. i da će onda razgovarati s EBU-om.

– Postoji scenarij koji se tiče te teme, ali ćemo na tome početi raditi samo i ako Nizozemka pobijedi u finalu – stoji u službenom priopćenju za RTLnieuws.nl.

Komentara 14

 1. Nizozemska nece pobijediti jer je pjesma pjesma prelosa .Jedina zemlja koja motra pobijediti ove godine je Italija,volio bi i da Azerbajdzan pobijedi

 2. Jedna od najboljih pjesama ovogodišnjeg Eurosonga, ali mislim da nece pobijediti. Vidim ga negdje u TOP5 u zavrsnici. Ista stvar kao i sa Belgijom 2017, samo sto mi se holandska pjesma stvarno sviđa dok mi belgijska pjesma nije bila nista posebno. Nemam ideje za neki izvanredni nastup za ovu pjesmu. Ne znam zasto, ovaj dio na 1:05 mi je jako iritantan. U konacnici se ne bih bunio da pobijede, iako ima drzava koje bih vise volio vidjeti kao pobjednike

 3. Jako volim ovu pjesmu, jedna je od desetak pjesama s ovogodišnjeg Eurosonga koje slušam skoro svakodnevno. Osvojila me na prvu. Bilo bi super da pobijede, nek’ se mijenjaju što više zemlje domaćini, uvijek me veseli kad pobijedi neka zemlja koja dugo nije.

 4. Ne razumijem toliki hype oko pjesme, lijepa je, moderna balada, ali nema ni w od winner alerta. Toplo se nadam da ćemo otići u Rim, ne bih se žalio ni na Goteborg. A i preuranjene organizacije poput ove su mi još veći razlog zašto želim da flopnu.

 5. Svi koji krenu unaprijed razmišljati o organizaciji nikad ne pobijede. Sorry not sorry. Nizozemci, čekajte taj rezultat. Ne sumnjam u sjajan nastup, ali isto takose može dogoditi da se ova pjesma nađe i van topa 5.

 6. Definitivno moj favorit za pobjedu ove godine. Ne sumnjam da bi Nizozemci odradili posao vrhunski kao domaćini. Sretno Duncanu, moj glas će dobiti sigurno, a pokoji i Švicarska 😉

 7. Obično se zemlje razočaraju kad tako preuranjeno slave. Ali stvarno bih volio da Nizozemska pobjedi. Švedska pjesma mi je na 7. mjestu iako se ne bih čudio da pobjede, s obzirom da ih žiriji obožavaju.

 8. Sprema se i Cipar za organizaciju Eurosonga 2019… LOOOL

  Ja bi volia da 2020 bude u Norveškoj, Švedskoj ili Švicarskoj. 😛

 9. Iako želim Nizozemskoj pobjedu 2019. jer nijedna ovogodišnja pjesma joj ni do “koljena”, nije dobro ovako 2 mjeseca unaprijed razmišljati o ovim stvarima i organizaciji. Ako su u političkoj Ukrajini i neuspješnom Portugalu Eurosongovi dobro prošli, naravno da će i u Nizozemskoj. Nek se sjete Italije i 2017. Toliko razmišljanja gdje će se održati pa su flopnuli na 7.mjesto il tako nešto… Navijam za Arcade. Mora biti prvi.

 10. Ovo će flopnuti samo tako 🙂 nizozemci mogu hajpati svoj entry koliko god žele ali ovo neće doći ni blizu top 10

Odgovori