Objavljena imena prvih ljudi Eurosonga 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
Barak Brinker

Izraelska radiotelevizijska postaja KAN objavila je imena dva člana tima koji će biti zaduženi za 64. izdanje Eurosonga 2019. Uloga izvršnog producenta dodijeljena je Zivit Davidovitch, a uloga glavnog urednika i redatelja Yuval Cohenu.

Zivit Davidovitch pridružit će se KAN-u sljedeći mjesec. Kako prenosi eurovision.tv, posljednjih četrnaest godina radila je na Channel Ten, gdje trenutno obnaša dužnost potpredsjednice za sadržaj i produkciju. Davidovitch već ima mnogo iskustva kada su veliki događaji poput Eurosonga u pitanju. Naime, Channel Ten uživo je prenosio Svjetska i Europska nogometna prvenstva, izbor za Miss Izraela te mnoge druge slavne emisije kao što su Survivor i The Bachelor.

Zivit Davidovitch
© Yossi Tzooker

Yuval Cohen priznati je profesionalac koji na Channel Ten obnaša dužnost voditelja programa i razvoja. Cohen je također zadužen za izraelsku inačicu popularnog šoua The Voice te je tri godine bio i urednik Plesa sa zvijezdama.  Ono najvažnije za Eurosong je činjenica da je Cohen zaslužan i za organizaciju Izraelskog eurovizijskog nacionalnog izbora 2010 (Harel Skaat).

 

Komentara 1

Odgovori