Objavljeni finalisti švicarskog predizbora za 2016.

Podijeli na Facebook Twitter

Skoro devet sati stručni sud tzv. Expert Checka u sastavu Tanja Dankner (pjevačica i vokalna trenerica), Rafael Antonio (njemački koreograf), Daniel Meister (SRF), Catherine Colombara (RTS) Andrea Bignasca (RSI) preslušavao je devetnaest pjesama koje su se borile za finalnu fazu švicarskog predizbora Die Entscheidungsshow. U finale, koji će se održati u Kreuzlingenu 13. veljače, plasirali su se:

  • Bella C – Another World
  • Vincent Gross – Half a Smile
  • Stanley Miller – Feel the Love
  • Stéphanie Palazzo – Perché mi guardi cosi?
  • Rykka – The last of our kind
  • Theo – Because of you

Sve nastupe možete pogledati ovdje.

Komentara 9

  1. Švicarska je bas kao i Francuska davno iza sebe ostavila svoje najbolje godine na Eurosongu. Nedostaje im koncept, volja, dobri izvodjaci, pjesma, popularno ime, karizma, show… ma , ne znam sto sve ne. Ponekad je dobro i casno i odustati od nastupa, sabrati se i vidjeti gdje stojis, a ne srljati unjos jedan novi boj bez plana, koncepta, ideje. Mislim da je ovdje rijec tek o pukom trosenju para televizijskih pretplatnika.

  2. @kosmopolj najjednostavniji i najtočniji opis Švicarske u eurovizijskom kontekstu. bravo! 🙂 dajte nam bodove dijaspore, i eto, možete nastupati jednom u polufinalu.

  3. i zaboravio sam nadodat, da je velika šteta što u finale nije prošla pjesma: Elias Bertini – ELEPHANT

  4. najvise potencijala po meni ima pjesma ”Because of you”, a zatim ”Half a smile”, al ih nekako ne mogu zamisliti na velikoj esc sceni, jer ih refren nekako po meni koči, ostatak pjesme zvuči moderno….tako da mislim da će neka od ovih drugih jakih balada pobjediti na kraju…

Odgovori