Od sutra – “S druge strane ekrana 2018”

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

Prije uvodne riječi, jedno veliko hvala Filipu Valeu za naslovne fotografije koje će zasigurno obilježiti ovaj projekt!


Gotovo mjesec dana nakon pobjede Nette Barzilai na Eurosongu u Lisabonu, od sutra, 11. lipnja, krenut će projekt S druge strane ekrana! Četvrtu godinu zaredom, urednici Vašeg najdražeg eurovizijskog portala svojim će komentarima i slikovnim ocjenama (smješko, neutralko i tužko) ocjenjivati nastupe s ovogodišnjeg Eurosonga. Ovo izdanje će oboriti i dva rekorda- prokomentirat ćemo najveći broj nastupa, njih čak 43, a svoje komentare ove godine dat će čak sedam urednika eurosong.hra. Kao i dosad, svaki ćemo dan u 18 sati objaviti analizu nastupa za novu državu, a komentiranju ćete se moći pridružiti i Vi svojim komentarima ispod objava te brojčanom ocjenom nastupa u anketi! U iščekivanju sutrašnjeg dana i analize nastupa Crne Gore, prisjetimo se nastupa kojeg ste upravo Vi proglasili najboljim prošle godine – Never Give Up On You, u izvedbi Lucie Jones!

Komentara 18

 1. Uzbuđen sam zbog ovog projekta kao i svake godine 😀 Uz Svjetsko prvenstvo u nogometu, definitivno događaj koji će obilježiti lipanj i srpanj 😉 I da, s malim zakašnjenjem, ali i od mene pozdrav @bosancheros , dobrodošao! 🙂

 2. @patriks drago nam je da imamo vjerne čitatelje koji nam dobrovoljno pošalju svoje vizualne ideje za naše projekte. Nažalost, Vaš prijedlog nije bio vizualno u skladu s brand guidelinesima Eurosong.hr-a te ga nismo mogli uvrstiti na naš portal. Naš dugogodišnji suradnik Filip Vale već dugi niz godina radi na stranici te je upoznat s adaptacijama naših vizualnih rješenja. Svakako se veselimo nekim budućim suradnjama. Srdačan pozdrav

 3. Nikad mi nece biti jasno zasto se na svakom postu pronade neki, da kazem s oprostenjem, proljev (slobodno izbrisite komentar ali zbilja nemam rijeci kojom bi ih opisao) koji se zeli svadati i skretati paznju na sebe. Ljudi, odrastite…

 4. @pabloncrnich Neka on bude urednik i unatrag 15 godina, ali da se moj trud ne ispoštuje je veliki grijeh. Koga briga ako oni zarađuju ili ne, ja sam se potrudio i napravio nešto za njih, a oni to ostavili kao prometni znak u selu s 12 stanovnika, tj. znak koji nakuplja prašinu.

 5. I samo jos jedna stvar, ti si utrosio 10 sati truda i rada u jednom navratu. Zamisli kako je njima kada su toliko rada i truda ulagali na dnevnoj bazi tijekom citave sezone a cak i vise od toga kada su uzivo izjestavali iz Portugala.

 6. @patriks A ja te moram ispraviti i reci da si u zabludi. Kao prvo, Filip Vale je autor naslovnica unatrag nekoliko godina. Drugo, urednici ovaj posao rade iz hobija, od nikuda nisu placeni za to sto rade i nemaju nikakvu kompaniju iza sebe. Stoga, morao bi imati razumijevanja da mozda nisu stigli ni pogledati velik dio onoga sto do njih stigne jer uza sav ovaj posao koji ovdje obavljaju i uz naravno osnovni posao od kojega zive, a da ne spomenem da dio njih i studira, urednici itekako zasluzuju bilo kakav odmor!

 7. Moram izraziti iznimno nezadovoljstvo prema urednicima!
  Naime, prije cca mjesec dana, poslao sam Vam naslovne fotografije na mail koji vam je na stranici označen kao kontakt mail. Ja još uvijek nisam dobio odgovor.
  Dakle, mojih 10 sati truda i rada pometeno je činjenicom da urednici nisu ni pogledali moj mail, te da su uzeli slike nekog drugog.

 8. Pozdrav svima, novi sam ovdje, ovo mi je prvi komentar, a ovu stranicu pratim već duže vrijeme pa sam se odlučio učlaniti.

  Što se tiče ovog projekta, pratim ga otkako je započet i drago mi je što ću sada moći i komentarisati nastupe i pjesme. 🙂

 9. Uff vec sam pomislio da ga nece biti ove godine! S druge istrane ekrana uvjek izljeci moju PED 😉

Odgovori