Odabrane pjesme za “Monteviziju 2019.”

Podijeli na Facebook Twitter

Danas u poslijepodnevnim satima crnogorska televizija RTCG objavila je nazive pet pjesama i izvođače koji će nastupati na Monteviziji 2019.

– Selekcijska komisija koju su i ove godine činili renomirani glazbeni znalci i stvaratelji – dvije dame: Aleksandra Vojvodić Jovović, magistrica muzike i operna solistica i Branka Banović, urednica u redakciji glazbenog programa u Televiziji Crne Gore, te skladatelji i autori Mihailo Radonjić, Slobodan Bučevac i predsjednik Komisije Vladimir Maraš, opredijelila se za ovih pet, nakon što je preslušala i bodovala sve kompozicije koje su zadovoljile propozicije natječaja – stoji u službenom priopćenju RTCG-a.

Povratak bivše predstavnice

Pjesme koje je žiri odabrao su:

  • Nina PetkovićUzmi ili ostavi (Bojan Momčilović, Zoran Radonjić – Nina Petković)
  • Monika KnezovićNepogrješiva (Vladimir Grajić – Graja – Snežana Vukomanović)
  • D-Moll BandTi (Dejan Božović – Aleksandar Miličić)
  • Ivana Popović MartinovićNevinost (Slavko Milovanović – Ivana Popović Martinović)
  • Andrea DemirovićJa sam ti san (Andrea Demirović – Michael James Down, Primož Poglajen)

Uz dvije natjecateljice Montevizije 2018. (Nina Petković i Ivana Popović Martinović), najzvučnije ime jest ono Andreje Demirović, koja je 2009. godine predstavljala Crnu Goru na Eurosongu u Moskvi. Interesantno, do danas je ona jedina izvođačica koja je predstavljala ovu zemlju.

 

Komentara 2

  1. Ne znam kakve su pjesme, ali mislim da je samo ova pjesma od D-Moll Band-a drugačija, a da su ostale ugl. bezveze sudeći po nazivu pjesama.

Odgovori