Ovo je 5 najlošijih nastupa s Eurosonga 2016.

Podijeli na Facebook Twitter

Prethodnih mjesec i pol dala glasali ste na anketama u projektu “S druge strane ekrana” i ocjenjivali svaki od 42 nastupa s Eurosonga ocjenom od 1 do 5. Sabrali smo sve glasove, našli prosječnu ocjenu za svaki nastup, a sada vam donosimo njih 5 koji su imali najnižu ocjenu. Sutra ćemo objaviti 5 najboljih.


 PROSJEČNA OCJENA: 2.44

Finska predstavnica imala je čast da otvori ovogodišnji Eurosong nastupivši kao prva u 1. polufinalu. I čini se kako to nije bilo najsretnije otvorenje. Sandhja nije bila uvjerljiva vokalno, a ni stajling nije izgledao najsretnije. Gotovo identičan omjer lajkova i dislajkova na Youtube videu govori kako se ovaj nastup nije svidio ni mnogim fanovima diljem Europe.

 

albanija PROSJEČNA OCJENA: 2.31

Albanska predstavnica nije napravila niti jedan korak u svojoj eurovizijskoj izvedbi. Pojavila se u haljini zlatne boje i priredila statičan nastup za svoju nedinamičnu pjesmu. Kao glavni nedostatak ove izvedbe mnogi navode činjenicu da se ništa konkretno nije događalo na pozornici što bi zaokupilo pažnju gledatelja.

 

 PROSJEČNA OCJENA: 2.27

Kralj disca, kako ga je prozvala voditeljica Eurosonga Petra, priredio je zanimljiv nastup s pratećim vokalisticama. Na kraju izvedbe bacio je šešir u publiku, a kasnije putem Facebooka obećao simboličnu nagradu osobi koja mu isti vrati. Sudeći po rezultatima anketa, ova izvedba vam se nije svidjela, a pretpostavljamo da je razlog neuvjerljiv izvođač kojeg mnogi nisu doživjeli ozbiljno.

 PROSJEČNA OCJENA: 2.24

Švicarski nastup je drugi najlošiji na ovogodišnjem Eurosongu po vašem mišljenju. Niskoj prosječnoj ocjeni doprinijeli su Rykkini čudni pokreti i njena nesigurnost na pozornici. Po mišljenju mnogih, Švicarska već u startu nije imala pretjerane šanse za prolazak u finale zbog same pjesme, a ovaj nastup je konačno zapečatio njihovu sudbinu.

 PROSJEČNA OCJENA: 2.01

Čitao je irske glasove na Eurosongu prethodne 3 godine, a ovaj put ih je i predstavljao. Nicky je bio član popularne skupine Westlife, ali od stare slave se očito ne živi. Priredio je statičan i monoton eurovizijski nastup, a pratnju mu je pravio bend koji nije bio u krupnom kadru na TV-u. Pred posljednji refren Irac pravi čudan hod ka kameri. Niskoj ocjeni i tituli najlošijeg nastupa Eurosonga 2016. sigurno je doprinijela i skromna vokalna interpretacija.

Komentara 6

  1. Švicarska je zaslužila titulu pobjednika u ovoj kategoriji.
    Zadnji put su 1979. imali prebizaran nastup.
    Čučnjeve koje je izvodila Rykka imali smo prilike vidjeti i u nastupu Bosne i Hercegovine 1993., samo u puno elegantnijim i kratkotrajnijem izdanju.

  2. očekivane zemlje na samom dnu. pomalo me iznenadilo zadnje mjesto za Irsku, al’ mogu shvatiti zašto su mu mnogi dali tako niske ocjene.
    ovih 5 zemalja su ispale u polufinalu eurosonga pa eto još jednog dokaza da su zaista bile loše. Irac mi je i dalje komičan s izjavom da ni U2 ne bi pobijedio na eurosongu. baš je lijepo pokušao opravdati svoje ispadanje 😛 Nicky, bio si loš …
    inače mislim da su mnogi hrvatski fanovi dali visoke ocjene nini i spasili ju da ne završi u bottom 5 u ovom projektu. vidjet ćemo već kad budu objavljeni cijeli rezultati 😛

Odgovori