PAENDA objavila “Limits”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Christina Horn

Rano jutros, austrijska televizija ÖRF i njihova predstavnica na nadolazećem Eurosongu PAENDA objavile su austrijsku eurovizijsku pjesmu Limits. Nekoliko sati kasnije, na njezinom službenom kanalu predstavljen je i pripadajući joj videospot.

Proteklih nekoliko godina, austrijskoj delegaciji u potrazi za predstavnikom pomaže glazbeni stručnjak Eberhard Forcher. U jednoj radijskoj emisiji prošli mjesec, Forcher je objasnio kako je došao do odabira PAENDA-e. Prema njegovim riječima, PAENDA se prijavila s drugačijom pjesmom, no iz tima koji okuplja između 15 i 20 ljudi, dobila je odbijenicu. Naknadno je Forcher čuo vijest kako za travanj ove godine planira objavu albuma EVOLUTION II, te ga je odlučio preslušati. Tijekom preslušavanja, čuo je pjesmu Limits, koju je preporučio ostatku tima.

Podsjetimo, Austrija nastupa u prvom dijelu drugog polufinala (16. svibnja).

Komentara 17

 1. Kolac je tebi sta ti je Nevena 39. na kladionicama i sta je nitko ne kuzi ozbiljno pa se kacis po komentarima ne bi li je napravio satro bitnijom.

 2. Koliko volim sto je Nevena kolac u oku pojedincima te na svakoj pesmi moraju da je pomenu. Ovo je ok pesmica ali nikako nmg da zamislim da uđe u finale…

 3. Inace pjevacica jako lici na Ninu Kraljic, rekao bih da su sestre bliznakinje

 4. Meni se ovo sviđa. Iskreno ocekivao sam nesto potpuno drugo. Mislio sam da ce pjesma biti brza i da ce biti prozeta elektronskom muzikom u vecoj mjeri. Malo jeste dosadno, ali mi se sviđa harmonija koja vlada u pjesmi i Paenda mi je skroz cool. Nisam siguran hoce li ovo proci u finale, ali znam da sigurno ima losijih pjesama u drugom polufinalu i volio bih da se Austrija kvalifikuje

 5. Meni je ovo predobro, volim ovakve “dosadne” pjesme, baš je po mom guštu. A sad, koliko je to dobro za Eurosong? Ne vjerujem baš u neki veliki uspjeh…

 6. na prvu mi se ucinilo da je Nina Kraljic
  pjesma teski napor, ocekiva sam nesto drugacije
  uz neki zanimljiv nastup mogla bi proc ali ne znam

 7. Izgleda da je taj Forscher drogirao sve stručnjake iz ORF-a jer ne mogu povjerovati da u svom dvorištu Austrijanci nisu mogli pronaći ništa bolje od ove “pjesme” čiju trećinu čini pjevušanje uuuuuuhhuuuuuuhhhuuuuuu..
  Bottom 5 kod mene koji je ove godine nikad jači.. da nisu Ciprani, Švicarci,Nizozemci, pa čak i Islanđani (koji sve više rastu u mojim očima zbog čega se sam sebi čudim 😛 ) uzdrmali scenu proglasio bih ovaj esc najgori otkad ga pratim, a ovako moram reći da ću čak i uživati..

Odgovori