Počela gradnja pozornice u Altice Areni, pogledajte fotografije

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Nacionalna televizija Portugala danas je i službeno preuzela Altice Arenu kako bi na vrijeme otpočela s pripremama spektakularnog Eurosonga 2018. Tako je jučer počela gradnja pozornice na kojoj će se predstavnici svake od 43 zemlje prezentirati publici i žirijima diljem Europe. Podsjetimo, kako je i najavljeno, ove godine će sa pozornice izostati popularni LED ekrani što je naišlo na različite reakcije među obožavateljima Eurosonga.   Jedna od fotografija idejnog rješenja za pozornicu Eurosonga 2018.  je i procurila u javnost.

 

Eurovision 2018 stage. Source: EBU
EBU

Paralelno s pozornicom, u Altice Areni se gradi i green room, odnosno mjesto na kojem će izvođači čekati svoj nastup, gledati svoje konkurente, ali i iščekivati rezultate. Kao i prethodnih godina, ovaj će se dio nalaziti, umjesto iza pozornice, ispred nje, tako da ćemo delegacije moći gledati tijekom cijelog trajanja prijenosa.

Eurovision 2018 Stage Design
twitter/ joao diogo

Cláudia Pascoal i Isaura posjetile Altice Arenu

Ovogodišnje predstavnice zemlje domaćina Cláudia Pascoal i Isaura iz prve su se ruke uvjerile da se radovi u Altice Areni odvijaju punom parom. Njih dvije su, naime, na poziv organizatora posjetile dvoranu u kojoj će se za nešto malo više od dva mjeseca održati prvi portugalski Eurosong, a svoje dojmove o onom što su vidjele prvog dana radova podjelile su sa svojim fanovima na Instagramu.

Cláudia Pascoal & Isaura at Altice Arena
Instagram / Clauda Pascoal

Komentara 8

  1. Eurosong je za malo više od mjesec dana, a ne 2 mjeseca. I možda ovo bude prva godina otkako pratim da ne budem gleda LIVE nego snimku :(:(

  2. Izgleda prejadno barem iz onih nacrta.Dusseldorf 2011, Copenhagen 2014 i Kiev 2017 ostaju najbolji

  3. @croeurofan Ako mislis da se pozornica moze izgraditi za jedan dan, onda si zbilja napredan… Dobili smo na ove dbmvije slike sve sto se u tom vremenskom periodu moglo pripremiti…

Odgovori