Počele prijave za Monteviziju!

Podijeli na Facebook Twitter

Radio televizija Crne Gore raspisala je javni poziv svim autorima za prijavu na nadolazeći nacionalni izbor Monteviziju. Prijave traju 45 dana, a među propisanim pravilima koje možete pronaći na ovome linku, ističe se činjenica da tekst pjesme može biti isključivo na crnogorskom jeziku. Također autori ne moraju biti crnogorski državljani, i smiju prijaviti najviše dvije pjesme na natječaj. Finale Montevizije, u kojem će biti pet odabranih predstavnika, održat će se 17. veljače, a o pobjedniku će isključivo odlučitvati publika.

Podsjetimo, Crnu Goru je ove godine na Eurosongu predstavljao Slavko Kalezić s pjesmom Space s kojom je osvojio 16. mjesto u polufinalu sa 56 osvojenih bodova.

Komentara 2

  1. Ovo baš obećava. Super što su tako ozbiljno shvatili izbor, SAMO još da prijavljene pjesme budu dobre i takmičenje lijepo organizovano 🙂

  2. WOOOWW koje ugodno iznenađenje 🙂
    Napokon su se opametili s obzirom na činjenicu da iskreno preferiram interni izbor, ali uzimajući u obzir njihove rezultate, ovo je za njih puno bolje. I jako mi se sviđa to da će pjesma bit na crnogorskom jer najbolji njihovi rezultati su upravo oni iz 2014. i 2015.

Odgovori